• Illy καφές espresso classico αλεσμένος 125gr Illy - 1
  • Illy καφές espresso classico αλεσμένος 125gr Illy - 2
  • Illy καφές espresso classico αλεσμένος 125gr Illy - 3
  • Illy καφές espresso classico αλεσμένος 125gr Illy - 4
  • Illy καφές espresso classico αλεσμένος 125gr Illy - 5
  • Illy καφές espresso classico αλεσμένος 125gr Illy - 6
  • Illy καφές espresso classico αλεσμένος 125gr Illy - 1
  • Illy καφές espresso classico αλεσμένος 125gr Illy - 2
  • Illy καφές espresso classico αλεσμένος 125gr Illy - 3
  • Illy καφές espresso classico αλεσμένος 125gr Illy - 4
  • Illy καφές espresso classico αλεσμένος 125gr Illy - 5
  • Illy καφές espresso classico αλεσμένος 125gr Illy - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςIlly

Illy καφές espresso αλεσμένος classico 125gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Illy καφέ espresso classico αλεσμένος 125gr. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο του καφέ. Απολαύστε την τέλεια ισορροπία γεύσης και αρώματος που προσφέρει ο Illy καφές, και ανακαλύψτε την πραγματική σημασία της ποιότητας. Αποκτήστε τον Illy καφέ espresso classico αλεσμένος 125gr τώρα και απολαύστε κάθε φλιτζάνι με μοναδική απόλαυση.
29553
8003753900704
5,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά
Αλεσμένος καφές espresso.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται στην Ιταλία από την ILLYCAFE S.p.A. viva Flavia 110 - 34147, Trieste Italia και διανέμεται στην Ελλάδα από την KAFEA TERRA FOOD AND DRINKS Α.Ε.Β.Ε., Νάξου 12-14, ΤΚ 190 02 Παιανία Αττικής, Τηλ.: 213 090 5500, Email: info@dimellocoffee.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dimello καφές espresso forza dark roast σε σπυρί 250gr

Ζήσε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τον Dimello καφέ espresso forza dark roast. Απολαύστε έναν εκλεπτυσμένο και δυνατό καφέ που θα σας ξυπνήσει τις αισθήσεις. Με τον Dimello καφέ, κάθε γουλιά είναι μια απόλαυση που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση του πραγματικού καφέ.
Τιμή 6,10 €

Melitta καφές espresso bella crema no3 100% arabica σε κόκκους 1kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Meltta καφέ espresso bella crema no3 100% arabica σε κόκκους 1kg από την εταιρία Melitta. Ένας καφές που θα σας ταξιδέψει με το άρωμά του και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον καφέ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση και την απαλή κρέμα που προσφέρει.
Τιμή 27,22 €

Dimello καφές φίλτρου bold αλεσμένος 500gr

Ανανεωτικό και αρωματικό, το DIMELLO ΦΙΛΤΡΟΥ 500gr. - (BOLD) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ) θα κάνει τον καφέ σας ακόμα πιο γευστικό. Απολαύστε τον πλούσιο και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του κάθε του φλιτζανιού και ανακαλύψτε την πραγματική ηδονή του καφέ.
Τιμή 10,94 €

Bianchi coffee espresso black καφές σε κόκκους 1kg

Ο καφές Bianchi espresso black είναι ένας υψηλής ποιότητας καφές σε κόκκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Έχει έντονο άρωμα και γεύση, με γλυκές νότες και απαλή επίγευση. Η συσκευασία του είναι 1kg και είναι κατάλληλος τόσο για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες όσο και για οικιακή χρήση. Απολαύστε έναν νόστιμο εσπρέσο με τον καφέ Bianchi espresso black!
Τιμή 18,64 €

Nescafe dolce gusto decaf κάψουλες 16τεμ

Η Nescafe dolce gusto decaf κάψουλες 16τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε έναν αρωματικό και γευστικό καφέ χωρίς καφεΐνη. Η πλούσια γεύση του decaf καφέ σε συνδυασμό με την ευκολία που προσφέρουν οι κάψουλες Nescafe dolce gusto θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τον απόλυτο καφέ χωρίς τα νευρικά του εφέ, κάνοντας την καθημερινή σας ρουτίνα ακόμα πιο απολαυστική.
Τιμή 7,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Caprice πουράκια 400gr

Πουράκια Caprice, με τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση σοκολάτας που λιώνει στο στόμα. Με την κλασσική γεύση που τα χαρακτηρίζει και την πρακτική συσκευασία, αποτελούν ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τιμή 4,04 €

Καγιά κανέλα τριμμένη 50gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 0,71 €

Colgate οδοντόκρεμα herbal 50ml

Η Colgate Herbal οδοντόκρεμα 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Η μοναδική της φόρμουλα συνδυάζει τη φρεσκάδα της βοτανικής μέντας με την προστασία της Colgate, προσφέροντας σας μια αναζωογονητική εμπειρία καθημερινά. Αφήστε το υπέροχο άρωμα της Colgate Herbal να σας συνοδεύει κάθε φορά που χαμογελάτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Τιμή 0,70 €

Trata τονοσαλάτα με φασόλια 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με μία από τις πιο αγαπημένες μεσογειακές γεύσεις, τα φασόλια, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Giovanni ινδοκάρυδο ινδονησίας 150gr

Αποξηραμένη καρύδα της εταιρείας Giovanni Cova, η οποία έχει τραγανή υφή, χαρακτηριστική γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά. Θεωρείται ότι έχει αντιοξειδωτική δράση, περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές μαγειρικής, ειδικά σε κουζίνες εξωτικές, αλλά και στη ζαχαροπλαστική, σε γλυκά, κέικ, κρέμες, cupcakes και παγωτά.

Βάρος: 150gr

Τιμή 0,95 €