• Head & shoulders conditioner supreme argan oil 220ml Head & Shoulders - 1
  • Head & shoulders conditioner supreme argan oil 220ml Head & Shoulders - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders conditioner supreme argan oil 220ml

Το Head & Shoulders conditioner supreme argan oil 220ml είναι ένα προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με έλαιο αργκάν θα δώσει στα μαλλιά σας απαλότητα και ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει από την τριχόπτωση και την ξηρότητα. Αφήστε τα μαλλιά σας αψεγάδιαστα και λαμπερά με το Head & Shoulders conditioner supreme argan oil 220ml.
36206
8001841910161
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss ορός κερατίνης total repair reflex-shine για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να προκαλείται ξηρότητα και σπάσιμο της τρίχας. Είναι απαραίτητη η επανόρθωση σε βάθος και η αναδόμηση της εξωτερικής επιφάνειας της τρίχας.

Τιμή 3,92 €

Gliss conditioner colour perfection 200ml

Το GLISS CONDITIONER 200ml - (COLOUR PERFECTION) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά σας. Η μοναδική σύνθεσή του προσφέρει προστασία στο χρώμα των μαλλιών σας, ενώ ταυτόχρονα τα θρέφει και ενισχύει. Αποκτήστε μαλλιά που λάμπουν με υγεία και ζωντάνια χρησιμοποιώντας το GLISS CONDITIONER 200ml - (COLOUR PERFECTION) σήμερα!
Τιμή 2,38 €

Farcom HD conditioner για όλους τους τύπους μαλλιών 330ml

Conditioner για θρέψη της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Δράση : Θρέψη

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Τιμή 2,46 €

Gliss conditioner spray split hair miracle 200ml

Το GLISS SPRAY CONDITIONER 200ml - (SPLIT ENDS MIRACLE) είναι η λύση που χρειάζεσαι για να ανακτήσεις τη λάμψη των μαλλιών σου και να εξαφανίσεις τα ξηρά άκρα. Η ειδική φόρμουλα του προϊόντος θα δώσει απαλότητα και ενυδάτωση στα μαλλιά σου, ενώ θα αποτρέψει το σπάσιμο των άκρων. Απλά ψεκάστε το σε νωπά μαλλιά και απολαύστε τα αποτελέσματα αμέσως. Κάντε δικό σας το GLISS SPRAY CONDITIONER τώρα και ανανεώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 4,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 1lt

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 5,75 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm της εταιρίας Fest είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, το ταψί Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήση και εύκολο καθαρισμό. Η ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου του προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το Fest magic ταψί σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της μαγειρικής!
Τιμή 7,60 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 140gr

Απολαύστε τη γεύση του αγαπημένου σας καφέ με τον Nescafe classic στιγμιαίο καφέ 140gr. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει σε νέους καφενέδες. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα που θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Αποκτήστε τον Nescafe classic στιγμιαίο καφέ 140gr τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 7,18 €

Roshen γλειφιτζούρια μιξ φρούτων με μαστίχα 920gr

Τα γλειφιτζούρια Roshen με μίξη φρούτων και μαστίχα είναι γλειφιτζούρια που συνδυάζουν διάφορες φρουτώδεις γεύσεις με την μοναδική γεύση της μαστίχας. Προέρχονται από την εταιρεία Roshen, γνωστή για τα γλυκίσματά της και τη σοκολάτα.

Τιμή 5,36 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού