• Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml Syoss - 1
  • Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml Syoss - 2
  • Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml Syoss - 3
  • Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml Syoss - 4
  • Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml Syoss - 5
  • Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml Syoss - 1
  • Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml Syoss - 2
  • Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml Syoss - 3
  • Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml Syoss - 4
  • Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml Syoss - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSyoss

Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml

Κρέμα μαλλιών για εντατική ενδυνάμωση για έως και 10 φορές πιο δυνατά μαλλιά. Μειώνει σημαντικά το σπάσιμο της τρίχας. Χάρη στα φυσικά συστατικά που συνδυάζονται με Amino Complex, βοηθά τα μαλλιά να διατηρούνται δυνατά και υγιή. Με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

10180
5201143748100
3,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss conditioner spray colour perfection 200ml

Το GLISS SPRAY CONDITIONER 200ml - (COLOR PERFECTION) είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα ανανεώσει και θα δώσει λάμψη στα μαλλιά σας. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στη διατήρηση και ενίσχυση του χρώματος των μαλλιών σας, προσφέροντας ζωντάνια και λάμψη που διαρκεί. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και εύκολα στο χειρισμό. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
Τιμή 4,62 €

Herbal essences conditioner γάλα καρύδας 200ml

Το Herbal essences conditioner coconut milk 200ml είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεση με φυσικό καρύδι προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά, αφήνοντάς τα μεταξένια και λαμπερά. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Herbal essences conditioner coconut milk 200ml. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας!
Τιμή 2,64 €

Gliss conditioner spray aqua revive 200ml

Το Gliss conditioner spray aqua revive 200ml της εταιρίας Schwarzkopf Gliss είναι η ιδανική λύση για εσάς που ψάχνετε για ένα προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Επιπλέον, η ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που αφήνει στα μαλλιά σας θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο όμορφη και αυτοπεποιθητική. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Gliss conditioner spray aqua revive 200ml της Schwarzkopf Gliss και
Τιμή 4,62 €

Pantene conditioner classic care 220ml

Το Pantene conditioner classic care 220ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει τα μαλλιά σας βαθιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές ζημιές. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και εύκολα στο χειρισμό. Ανανεώστε την εμφάνισή σας με το Pantene conditioner classic care 220ml και απολαύστε υπέροχα μαλλιά κάθε μέρα.
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux αφρόλουτρο secret poppy 600ml

Το Lux αφρόλουτρο Secret Poppy 600ml είναι η απόλυτη απόλαυση για την καθημερινή σας περιποίηση. Με το μοναδικό άρωμά του που αγκαλιάζει τις αισθήσεις σας, σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο ονειρεμένο γεμάτο λουλούδια και φρεσκάδα. Η μαλακτική του σύνθεση αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η αφρώδης υφή του χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε το Lux αφρόλουτρο Secret Poppy 600ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπε?
Τιμή 3,02 €

Sisinni πραλίνα κακάο με φουντούκι χωρίς γλουτένη 400gr

Πραλίνα με φουντούκι και κακάο με γεύση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ιδανική για άλειμμα στο ψωμί, σε κρέπες, κέικ ή σε μπισκότα, αλλά και για απόλαυση με μία κουταλιά. Χωρίς Γλουτένη

Τιμή 2,11 €

Gliss ορός κερατίνης total repair reflex-shine για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να προκαλείται ξηρότητα και σπάσιμο της τρίχας. Είναι απαραίτητη η επανόρθωση σε βάθος και η αναδόμηση της εξωτερικής επιφάνειας της τρίχας.

Τιμή 3,92 €

Πήγασος ξύδι γνήσιο 400ml

Ξίδι της εταιρείας Πήγασος, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Ποσότητα: 400ml

Τιμή 0,40 €

Riva cafe ζάχαρη καστανή σε sticks 400x4gr

Η ζαχαρη καστανη της Riva Cafe ειναι ο τελειος συνοδος για τον καφε σας. Με 400x4gr sticks, ειναι βολικη για να την παρετε μαζι σας οπου κι αν πηγαινετε. Απολαυστε την πλουσια γευση της και καντε τον καφε σας ακομα πιο νοστιμο.
Τιμή 7,54 €