• Uniglass ποτήρι γυάλινο καντήλας 55100 10,5cl 1τεμ  - 1
  • Uniglass ποτήρι γυάλινο καντήλας 55100 10,5cl 1τεμ  - 1

Uniglass ποτήρι γυάλινο καντήλας 55100 10,5cl 1τεμ

Το Uniglass ποτήρι γυάλινο καντήλας 55100 10,5cl 1τεμ είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τραπέζι. Με το μοναδικό και κομψό του σχεδιασμό, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του χώρου σας. Είναι η ιδανική επιλογή για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας κοκτέιλ και ποτά με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις στιγμές χαράς και χαλάρωσης σας!
33578
3800864008717
0,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass kouros σετ ποτήρια σαμπάνιας γυάλινα 18,5cl 12τεμ 96504

Τα γυάλινα ποτήρια σαμπάνιας Uniglass Kouros είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαύσετε τη σαμπάνια σας με στυλ και κομψότητα. Με χωρητικότητα 18,5cl και ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Uniglass, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν κάθε σας γιορτή αξέχαστη. Αποκτήστε τώρα το σετ των 12 ποτηριών και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε ειδική σας περίσταση.
Τιμή 13,71 €

Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα καφέ/φραπέ 18,5cl 12τεμ 92504

Τα γυάλινα ποτήρια Uniglass είναι ο απόλυτος συνοδός για τον καφέ ή το φραπέ σας. Με χωρητικότητα 18,5cl και ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Uniglass, αυτά τα ποτήρια θα σας κάνουν να απολαμβάνετε κάθε γουλιά με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καθημερινό σας καφέ!
Τιμή 18,79 €

Uniglass μπωλ γυάλινο 44818 105mm 6τεμ

Το Uniglass μπωλ γυάλινο 44818 105mm 6τεμ είναι ο τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας και στυλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, αυτό το μπωλ προσφέρει αντοχή και αισθητική στον χώρο σας. Με διάμετρο 105mm και σετ των 6 τεμαχίων, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο. Απογειώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι με το Uniglass μπωλ γυάλινο 44818!
Τιμή 5,44 €

Uniglass kyma σετ ποτήρια γυάλινα νερού 24,5cl 6τεμ 51051

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass kyma θα σας μαγέψουν με το κομψό σχεδιασμό τους και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους. Με χωρητικότητα 24,5cl και σετ 6 τεμαχίων, αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της μέρας. Αναβαθμίστε τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε το νερό σας με αυτά τα υπέροχα ποτήρια γυάλινα της Uniglass.
Τιμή 3,85 €

Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα καφέ/φραπέ 29cl 3τεμ 91600

Το Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα καφέ/φραπέ 29cl 3τεμ 91600 της εταιρίας Uniglass είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα απολαυστική με αυτά τα κομψά ποτήρια που θα φωτίσουν κάθε στιγμή του καφέ σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε ένα νέο αέρα στην κουζίνα σας!
Τιμή 3,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom HD conditioner για βαμμένα μαλλιά 330ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Farcom, κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά, σε μορφή κρέμας. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Βαμμένα

Τιμή 2,46 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 52x75cm 45lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων με πρακτικό, ανθεκτικό κορδόνι FLEX & STRONG και τεχνολογία ανάγλυφης υφής. Διαθέτουν 3 στρώματα αντοχής από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Είναι έξτρα ελαστικές και αποτρέπουν τις διαρροές, ενώ χάρις στην πρωτοποριακή τεχνολογία τους αντέχουν ακόμα και στην πιο απαιτητική εργασία.

Προ-κομμένες για εύκολη χρήση.

Τιμή 1,97 €

Axion στεγνωτικό - λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Axion απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 8,53 €

Melissa κοραλλάκι 500gr

Το Κοραλλάκι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Είναι ιδανικό για τα παιδιά και για συνταγές όπως σούπες.

Χρόνος βρασμού: 8-10 λεπτά. Ιδανικό για σούπες και νηστίσιμες συνταγές.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,26 €

Αυτοκόλλητο κρεμαστράκι γάντζος μεγάλος λευκός 2τεμ

Κρεμαστράκια τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση. Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα και χωρίς να ανοίγετε τρύπες. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντας σας μέγιστη σταθερότητα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τα ξεκολλήσετε, αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χωρίς να αφήσουν σημάδια στην επιφάνεια.

Τιμή 1,65 €