• Uniglass king σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 35cl 12τεμ 93012 Uniglass - 1
  • Uniglass king σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 35cl 12τεμ 93012 Uniglass - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass king σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 35cl 12τεμ 93012

Το σετ ποτηριών Uniglass King είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ουίσκι με στυλ και κομψότητα. Κάθε ποτήρι έχει χωρητικότητα 35cl και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί. Με το σετ αυτό, θα προσθέσετε μια αίσθηση πολυτέλειας στην εμπειρία σας και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε κάθε στιγμή με γούστο και ποιότητα.
19625
3800864029384
11,90 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου 21cl 12τεμ 91402

Τα γυάλινα ποτήρια ούζου Uniglass classico σετ 12 τεμαχίων, με χωρητικότητα 21cl, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Κομψός σχεδιασμός, ανθεκτικό υλικό και άψογη ποιότητα κατασκευής, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας ποτού. Αναδείξτε την σερβιριστική σας κουλτούρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την συλλογή σας με την απόκτηση αυτών των υπέροχων ποτη
Τιμή 8,75 €

Uniglass ariadne σετ ποτήρια γυάλινα νερού 13,5cl 12τεμ 95514

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Ariadne είναι η τέλεια προσθήκη στην τραπεζαρία σας. Με χωρητικότητα 13,5cl και ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Uniglass, αυτά τα ποτήρια θα σας κάνουν να αισθανθείτε πραγματικά ξεχωριστοί κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το νερό σας με στυλ και κομψότητα με αυτά τα όμορφα γυάλινα ποτήρια Uniglass Ariadne.
Τιμή 10,03 €

Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα νερού 31,5cl 12τεμ 92507

Το σετ ποτήρια γυάλινα νερού της Uniglass είναι ο απόλυτος ορισμός της κομψότητας και της ποιότητας. Με χωρητικότητα 31,5cl και ποσότητα 12 τεμαχίων, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν κάθε σας γεύμα ξεχωριστό. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και ιδανικά για καθημερινή χρήση. Απογειώστε την τραπεζαρία σας με το σετ ποτηριών Uniglass και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το στυλ και την κομψότητά τους. Αποκτήστε τα τώρα και α?
Τιμή 28,98 €

Uniglass ardiadne σετ ποτήρια γυάλινα μπύρας 43cl 6τεμ 92524

Το σετ ποτήρια γυάλινα μπύρας της Uniglass είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη μπύρα σας με στυλ και ποιότητα. Με χωρητικότητα 43cl και κομψό design, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια νέα διάσταση στην απόλαυσή σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πιο δροσερό ποτό της ημέρας!
Τιμή 9,67 €

Uniglass twist σετ ποτήρια γυάλινα νερού 38cl 3τεμ 91805

Το σετ ποτηριών γυάλινων νερού Uniglass twist είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με χωρητικότητα 38cl και ποιότητα που δεν συγκρίνεται, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο ευχάριστη με αυτά τα κομψά ποτήρια γυάλινα νερού.
Τιμή 4,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Lariplast πιάτα πλαστικά επαναχρησιμοποιούμενα νο3 23cm 20τεμ

Τα πλαστικά πιάτα Lariplast είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Με μέγεθος 23cm και επαναχρησιμοποιήσιμο σχεδιασμό νο3, είναι οι πλέον βιώσιμες πιάτα για το περιβάλλον. Ανθεκτικά και πρακτικά, αποτελούν την τέλεια επιλογή για κάθε είδους γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το στυλ και την ποιότητα των Lariplast πιάτων!
Τιμή 2,56 €

Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και ευαισθησία προς το δέρμα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την απαλότητα και την προστασία που του αξίζει.
Τιμή 9,05 €
  • Πακέτο

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό μαγνόλια & λεβάντα 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56 μεζ, με μαγνόλια και λεβάντα, είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα και λάμψη στα ρούχα σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, θα νιώσετε τη διαφορά από την πρώτη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα απαλό, φρέσκο άρωμα που θα σας συνοδεύει όλη μέρα.
Τιμή 4,44 €

Τοπ ξύδι κόκκινο χωρίς γλουτένη 350ml

Ιδιαίτερα αρωματικό ξίδι από 100% εκλεκτό κρασί, που αποτελεί μια διαχρονική αξία των προϊόντων ΤΟΠ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πιάτα της παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας που θέλουν ξίδι. Συνιστάται ιδιαίτερα στη μαγειρική με κοινό ξίδι, αλλά και για σπιτικά τουρσιά και ελιές.

Τιμή 0,87 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού