• BUONO ΚΑΠΑΡΗ 5kg. - (ΔΟΧΕΙΟ)
  • BUONO ΚΑΠΑΡΗ 5kg. - (ΔΟΧΕΙΟ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBuono

Buono κάπαρη 5kg

49371
5204011002342
29,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr

Πιπεριές της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 3,36 €

Γαία πιπεριές φλωρίνης ψημένες 480gr

Πιπεριές της εταιρίας Γαία, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 2,83 €

Αλμωπία αγγουράκι τουρσί από το χωριό 690gr

Το αγγουράκι τουρσί Αλμωπίας 690gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Με τη μοναδική του γεύση και την τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκού και ξινού, αυτό το τουρσί θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε το σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της Αλμωπίας στο πιάτο σας!
Τιμή 3,32 €

Μπαρμπα Γιάννης παντζάρι σαλάτα 700gr

Το παντζάρι είναι ένα λαχανικό με χαρακτηριστικό βαθύ κόκκινο χρώμα και γλυκιά, εδάφινη γεύση. Συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική και στη διατροφή για το χρώμα, τη γεύση και τα οφέλη του για την υγεία. Είναι πλούσιο σε διάφορες βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Τιμή 2,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ πέννες ριγέ ολικής άλεσης με βρώμη 500gr

Οι Μάκβελ πέννες ριγέ ολικής άλεσης με βρώμη 500gr της εταιρίας Μάκβελ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει! Απολαύστε τη γεύση και την υγιεινή διατροφική αξία τους και δώστε μια νότα πολυτέλειας στο καθημερινό σας γεύμα. Αποκτήστε τις Μάκβελ πέννες τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με στιλ!
Τιμή 1,27 €

Μπωλ πλαστικό διαφανές 200ml 9oz 50τεμ

Το διαφανές μπωλ PET 200ml 9oz 50 τεμάχια της εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το μπωλ θα σας χαρίσει μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία χρήσης. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αγοράσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 3,85 €

Lime σφουγγάρι μπάνιου διπλής όψης 14,5x8x5cm

Το Lime σφουγγάρι μπάνιου διπλής όψης 14,5x8x5cm είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση σας στο μπάνιο. Με τη διπλή του όψη, μπορείτε να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού και απολέπισης. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του διασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η μοναδική του σχεδίαση θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το Lime σφουγγάρι μπάνιου τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας!
Τιμή 0,48 €

Τσατσάκης κριτσίνια ολικής άλεσης με σουσάμι vegan 300gr

Η αρτοποιεία Τσατσάκης με προσήλωση στην παράδοση χρησιμοποιεί αγνές πρώτες ύλες για να δημιουργήσει αρτοσκευάσματα εμπνευσμένα από τη φημισμένη Κρητική διατροφή.

Ένα υγιεινό σνακ με αγνές πρώτες ύλες.

Μία πηγή εδώδιμων ινών, χωρίς συντηρητικά και φοινικέλαιο. Απολαύστε τα όλες τις ώρες της ημέρας ή συνδυάστε τα ιδανικά με όλα σας τα γεύματα ή κρύα πιάτα τυριών κι αλλαντικών.

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 2,14 €