• WASH & GO SHAMPOO 400ml  -ΔΙΑΦΑΝΟ (ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ)  - 1
  • WASH & GO SHAMPOO 400ml  -ΔΙΑΦΑΝΟ (ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ)  - 1

WASH & GO SHAMPOO 400ml -ΔΙΑΦΑΝΟ (ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ)

Το WASH & GO SHAMPOO 400ml είναι η ιδανική επιλογή για ενήλικες και παιδιά που αναζητούν ένα διάφανο σαμπουάν υψηλής ποιότητας. Η μοναδική του σύνθεση καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, προσφέροντας τους απαράμιλλη λάμψη και αίσθηση φρεσκάδας. Αφήστε το WASH & GO SHAMPOO να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και ανανέωσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
36596
8008970047454
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν κλασικό 300ml

Head & Shoulders σαμπουάν 300ml Classic Clean είναι ένα προϊόν που δίνει λάμψη και φρεσκάδα στα μαλλιά σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφαιρεί τα υπολείμματα και τον προστατεύει από την πρόκληση της πιτυρίδας. Απολαύστε το αίσθημα ενός καθαρού και υγιούς τριχώματος με το Head & Shoulders σαμπουάν Classic Clean.
Τιμή 3,53 €

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό delicate touch για ξηροδερμία 360ml

Το ULTREX Σαμπουάν "Delicate Touch" είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα μαλλιά με ξηροδερμία. Το πλούσιο μείγμα των συστατικών του προσφέρει ενυδάτωση στο τριχωτό της κεφαλής, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, υγιή και χωρίς την ενοχλητική αίσθηση της ξηρότητας.

Τιμή 3,21 €

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό για ευαίσθητες επιδερμίδες 360ml

Με Bio-Nutrium 10 βοηθά στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας.

Πιτυρίδα τέλος. Δεν έχεις τίποτα να κρύψεις.

Βοηθά στην ενδυνάμωση της εξωτερικής προστατευτικής στοιβάδας της επιδερμίδας.Ultrex Men Soothing Itch Relief Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν για Ευαίσθητη Επιδερμίδα, 360ml-0

Χωρίς ορατές νιφάδες με συχνή χρήση.

Η σύνθεση: περιέχει το Nutrium 10, ένα πλούσιο μείγμα 10 θρεπτικών στοιχείων και ενεργών συστατικών από βότανα.

Το αποτέλεσμα: με τακτική χρήση, ενεργοποιείται το φυσικό στρώμα προστασίας του τριχωτού της κεφαλής από την πιτυρίδα.

Τιμή 3,21 €

WASH & GO SHAMPOO 400ml - 2 ΣΕ 1ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Αγοράστε το WASH & GO SHAMPOO 400ml - 2 ΣΕ 1 και απολαύστε την αίσθηση των καθαρών και ανανεωμένων μαλλιών σας! Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, αυτό το σαμπουάν θα σας χαρίσει λάμψη και όγκο χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 2,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express καλαμποκάκια μικρά 330gr

Τραγανές κορφές καλαμποκιού για ασιατικές συνταγές και όχι μόνο! Εύγευστες και θρεπτικές, δίνουν σε κάθε συνταγή μια τραγανή και ζωηρή νότα. Είναι υπέροχα για να τα απολαύσετε ολόκληρα, κομμένα στη μέση ή ψιλοκομμένα σε ασιατικές συνταγές, σε stir fry, σε σαλάτες ακόμη και σε σάντουιτς ή κρέπες! Ιδανικά για vegan και χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά.

Τιμή 3,21 €
Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 1kg Roshen - 1 Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 1kg Roshen - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 1kg

Οι Roshen Sweet Drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος είναι γλυκές καραμέλες με μαλακή γεύση γάλακτος και περιέχουν κρέμα γάλακτος στο κέντρο τους. Παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Κανονική τιμή 5,95 € Τιμή 3,80 €
  • -2,15 €
  • -2,15 €

Milka σοκολάτα oreo choco brownie 100gr

Η Milka σοκολάτα oreo choco brownie 100gr είναι ένα απόλαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας Milka, των Oreo και του choco brownie είναι μοναδική και απολαυστική. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα γλυκό ταξίδι με κάθε δόση από αυτή την υπέροχη σοκολάτα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει, αποκτήστε τη Milka σοκολάτα oreo choco brownie 100gr τώρα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης που θα σας
Τιμή 1,06 €

Pom pon eyes & face υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για όλες τις επιδερμίδες 2x20τεμ

Τα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon, είναι ειδικά μελετημένα για όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή τους, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, προσφέρουν στο δέρμα τριπλή δράση: 1. Αφαιρούν αποτελεσματικά το έντονο μακιγιάζ. 2. Περιποιούνται απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. 3. Ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μοναδική ελαστικότητα και λάμψη.

Τιμή 2,98 €

Palmolive αφρόλουτρο naturals καρύδα 650ml

Ζήστε την εμπειρία της φυσικής αναζωογόνησης με το Palmolive αφρόλουτρο naturals καρύδα 650ml. Αφήστε το άρωμα της καρύδας να σας αγκαλιάσει και να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε την πλούσια αφρόσαπουνο που θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφεθείτε στην αίσθηση της φρεσκάδας και ανανέωσης κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Palmolive αφρόλουτρο naturals καρύδα.
Τιμή 2,71 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού