• Drop μωρομάντηλα με καπάκι grapefruit & lime 100τεμ  - 1
  • Drop μωρομάντηλα με καπάκι grapefruit & lime 100τεμ  - 1

Drop μωρομάντηλα με καπάκι grapefruit & lime 100τεμ

Αναζητάτε το τέλειο μωρομάντηλο που θα φρεσκάρει το μωρό σας με το απαλό άρωμα του grapefruit & lime; Τότε τα Drop μωρομάντηλα με καπάκι είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Με 100 τεμάχια από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα!
36617
8697434121559
1,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι ζωολογικός κήπος 72τεμ

Ζωηρά Renkli μωρομάντηλα με ζωάκια στον κήπο! Απαλά, πρακτικά και με υπέροχα σχέδια που θα τραβήξουν τα βλέμματα σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωράκι σας την πιο απαλή φροντίδα που αξίζει. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα των Renkli μωρομαντηλων με καπάκι ζωολογικός κήπος 72τεμ - το απόλυτο must-have για κάθε μωρό!
Τιμή 0,76 €

Wet Wipes μωρομάντηλα με καπάκι πούδρα 100τεμ

Τα Wet Wipes μωρομάντηλα με καπάκι πούδρα 100τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με ειδική σύνθεση που περιέχει φυσικά συστατικά, καθαρίζουν απαλά το δέρμα ενώ παράλληλα το προστατεύουν από ερεθισμούς. Η ευκολία χρήσης τους και το βολικό καπάκι πούδρα τα καθιστούν απαραίτητα σε κάθε μωροκατάσταση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 0,81 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι τριαντάφυλλο 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι τριαντάφυλλο 100τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό σχεδιασμό, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με το άρωμα τριαντάφυλλο, δημιουργούν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,96 €

Pampers μωρομάντηλα fresh clean 4x52τεμ

Μαλακά και ανθεκτικά μωρομάντιλα για απαλό καθαρισμό με εξισορροπημένη υγρασία, που δίνει στο δερματάκι του μωρού την αίσθηση περισσότερης καθαριότητας και σύνθεση που βοηθά στη διατήρηση του φυσικού pH. Έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας και κάνουν την αλλαγή πάνας διασκέδαση.

Με σύστημα κλεισίματος που διατηρεί την υγρασία.

Δερματολογικά ελεγμένα και χωρίς οινόπνευμα.

Τιμή 3,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό διάφανο με καπάκι 5lt

Το Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό διάφανο με καπάκι 5lt της εταιρίας Tns είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 5lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με ασφάλεια και ευκολία. Το διάφανο πλαστικό σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα το περιεχόμενο, ενώ το καπάκι του εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και τη διατήρηση των γεύσεων. Αποκτήστε το Tns φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την απόλυτη λειτουργ
Τιμή 3,05 €

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 3x100τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα septona dermasoft είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού, βιταμίνη Ε και 96% νερό, καθαρίζει απαλά το δέρμα, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,62 €

Libresse σερβιετάκια multistyle 30τεμ

Σερβιετάκια Daily Fresh Multistyle Normal από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου.

Τιμή 1,43 €

Hell ενεργειακό ποτό zero grapefruit 250ml

Το Hell ενεργειακό ποτό zero grapefruit 250ml είναι η απόλυτη αναζωογονητική επιλογή για όσους αναζητούν μια ενέργεια που δίνει φτερά. Με την αναζωογονητική γεύση του grapefruit και το μηδενικό περιεχόμενο ζάχαρης, αυτό το ποτό θα σας δώσει την αναγκαία ενέργεια για να αντιμετωπίσετε την κάθε σας μέρα με δύναμη και αποφασιστικότητα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στη ζωή σας!
Τιμή 0,63 €

Nestle δημητριακά lion με καραμέλα και σοκολάτα 400gr

Οι τραγανές νιφάδες δημητριακών πρωινού ολικής άλεσης με τον συνδυασμό σοκολάτας και καραμέλας περιέχει 7 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης.

Τιμή 3,80 €