• Drop μωρομάντηλα με καπάκι grapefruit & lime 100τεμ  - 1
  • Drop μωρομάντηλα με καπάκι grapefruit & lime 100τεμ  - 1

Drop μωρομάντηλα με καπάκι grapefruit & lime 100τεμ

Αναζητάτε το τέλειο μωρομάντηλο που θα φρεσκάρει το μωρό σας με το απαλό άρωμα του grapefruit & lime; Τότε τα Drop μωρομάντηλα με καπάκι είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Με 100 τεμάχια από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα!
36617
8697434121559
1,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pampers μωρομάντηλα fresh clean 4x52τεμ

Μαλακά και ανθεκτικά μωρομάντιλα για απαλό καθαρισμό με εξισορροπημένη υγρασία, που δίνει στο δερματάκι του μωρού την αίσθηση περισσότερης καθαριότητας και σύνθεση που βοηθά στη διατήρηση του φυσικού pH. Έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας και κάνουν την αλλαγή πάνας διασκέδαση.

Με σύστημα κλεισίματος που διατηρεί την υγρασία.

Δερματολογικά ελεγμένα και χωρίς οινόπνευμα.

Τιμή 4,12 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 80τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care χαμομήλι είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η αγνή σύνθεσή τους με υδατικό απόσταγμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, προσφέροντας φυσική φροντίδα και αίσθηση φρεσκάδας.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 1,58 €

Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 3x70τεμ

Μωρομάντηλα δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα, κατασκευασμένα με υποαλλεργικά υλικά.

Τιμή 2,60 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αλόη, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby!
Τιμή 15,63 €
  • Πακέτο

Babycare μωρομάντηλα calming 2x20τεμ

Μωρομάντηλα, των οποίων η σύνθεση περιέχει αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας), φυτικά εκχυλίσματα βαμβακιού και οργανικής λεβάντας. Φροντίζουν το δέρμα του μωρού, ενώ προσφέρουν μια μοναδικά χαλαρωτική αίσθηση. Επιπλέον, καθαρίζουν απαλά και βοηθούν στην προστασία από τυχόν ερεθισμούς και συγκάματα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι απαλά και καθαρίζουν αποτελεσματικά.

Τιμή 1,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline αρωματικά φακελάκια ρούχων για ντουλάπες με φρεσκάδα εξοχής 3τεμ

Φακελάκια για ντουλάπες. Εξουδετερώνουν τις οσμές και χαρίζουν στα ρούχα σας φρεσκάδα εξοχής που διαρκεί 6 εβδομάδες.

H συσκευασία περιέχει 3 αρωματικά φακελάκια (με 7 γραμ. αρωματικές πέρλες έκαστο) και 3 γαντζάκια.

Τιμή 4,66 €

Lavazza κάψουλες nespresso crema e gusto 10τεμ

Οι Lavazza κάψουλες Nespresso Crema e Gusto 10τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία γεύσης στον καφέ τους. Με τη μοναδική ποιότητα και γεύση που προσφέρουν οι κάψουλες Lavazza, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κορυφαίο καφετέρια. Απολαύστε την πλούσια κρέμα και την εκλεκτή γεύση του Crema e Gusto και αφεθείτε στη μαγεία του καφέ σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σας με τις Lavazza κάψουλες Nespresso Crem
Τιμή 3,75 €

Χαρτοπετσετα εστιατοριου λευκη 28x28cm 4x420τεμ

Η λευκή χαρτοπετσέτα εστιατορίου 28x28cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της, θα νιώσετε άνετα και καθαροί καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε το φαγητό σας, αφού η λευκή χαρτοπετσέτα εστιατορίου είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 420 τεμαχίων και απολαύστε κάθε γεύμα με άνεση και στυλ.
Τιμή 8,78 €

Tesori κρεμώδες αφρόλουτρο muschio bianco 250ml

Αφροντούς, με έντονα αρώματα από μόσχο και κεχριμπάρι να δένουν αρμονικά, χαϊδεύει το δέρμα αφήνοντας μια μεθυστική αίσθηση που διαρκεί.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και αφήνει απαλό το δέρμα σου.

Τιμή 2,19 €

Go nutri μπάρες δημητριακών με κομματάκια σοκολάτας 6x30gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με κομματάκια σοκολάτας 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και κομματάκια σοκολάτας, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια γευστική και θρεπτική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,85 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού