• Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 1
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 2
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 3
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 4
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 5
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 6
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 1
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 2
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 3
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 4
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 5
  • Endless fresh μαλακτικό ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt Endless - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless μαλακτικό fresh ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt

Τα μαλακτικά Endless περιποιούνται τα ρούχα μας, προσφέροντας φροντίδα και φρεσκάδα. Συσκευασία 3lt (20 μεζούρες) και το δημοφιλές άρωμα "Ανοιξιάτικη Αύρα". Το καπάκι χρησιμοποιείται ως δοσομετρητής μιας πλύσης.

6538
5202995106063
3,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Το μαλακτικό ρούχων Fresh της Endless εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Συμβουλές Χρήσης:

Για χρήση στο πλυντήριο, τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος.

Για πλύσιμο στο χέρι, διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Δε συνιστάται η χρήση του απευθείας πάνω σε ρούχα.

Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα & πετσετέ υφάσματα, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Ανοιξιάτικη Αύρα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εύρηκα new born μαλακτικό ρούχων 1lt

Μαλακτικό ειδικό για βρεφικά ρούχα.

Είναι ένα μαλακτικό σχεδιασμένο ειδικά για ρούχα νεογέννητων, κατάλληλο όμως και για τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Περιέχει >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά, προσφέροντας εύκολο σιδέρωμα και διατηρώντας τα απαλά και αφράτα.

Συσκευασία: 1 λίτρο.

Τιμή 3,97 €

Soft μαλακτικό ρούχων magic passion 50μεζ 2,75lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,21 €

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 40μεζ 2,8lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Τιμή 16,20 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 84μεζ 1764ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 84μεζ 1764ml θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας που θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα για μήνες. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 2,40 €

Luxe γατοτροφή πατέ με σολομό 100gr

Η Luxe γατοτροφή πατέ με σολομό 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο σολομό υψηλής ποιότητας, προσφέρει μια νόστιμη γεύση που θα λατρέψει η γάτα σας. Η πλούσια σύνθεση της πατέ παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η γάτα σας για μια ισορροπημένη διατροφή. Αφήστε τη Luxe να φροντίσει την υγεία και την ευεξία της αγαπημένης σας γάτας.
Τιμή 0,45 €

Stella ζυμαρικά κοφτό μισό 500gr

Το Stella ζυμαρικά κοφτό μισό 500gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση ζυμαρικών στο τραπέζι σας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας Stella, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην απόλαυση αυτού του νόστιμου προϊόντος. Αποκτήστε τα Stella ζυμαρικά κοφτό μισό 500gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,87 €

Multy σφουγγαρίστρα aquablue κίτρινη-μπλε

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Multy, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,30 €