• FELCE AZZURRA ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 2lit - (PURE FRESH)
  • FELCE AZZURRA ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 2lit - (PURE FRESH)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFelce Azzurra

Felce azzurra μαλακτικό καθαριότητα & φρεσκάδα 2lt

42665
8001280413315
3,49 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια φρεσκάδα και απαλότητα για τα ρούχα τους. Η μοναδική σύνθεσή του με άρωμα άγριας ορχιδέας και σανδαλόξυδου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,69 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Η απαλή ορχιδέα συνδυάζεται με το ξυλώδες άρωμα του σανδαλόξυδου, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και απαλά στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ίνες τους. Απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 2,18 €

Quanto μαλακτικό σίφνος 5lt

Το Quanto μαλακτικό σίφνος 5lt της εταιρίας Quanto είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυρά που θέλει την απόλυτη φρεσκάδα και λάμψη στα πιάτα της. Με την μοναδική του σύνθεση, το Quanto μαλακτικό σίφνος απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε το Quanto μαλακτικό σίφνος τϋρα να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία πλύσης πιάτων!
Τιμή 8,53 €

Tesori μαλακτικό persian dream 500ml

Το Tesori μαλακτικό persian dream 500ml είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η μαγευτική μυρωδιά του Persian Dream θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών αρωμάτων, ενώ η μοναδική του σύνθεση θα φροντίσει για την προστασία και την απαλότητα των ρούχων σας. Αφήστε το Tesori μαλακτικό persian dream να σας καταπλήξει και να μετατρέψει το καθημερινό πλύσιμο σε μια απόλαυση γεμάτη αισθήσεις.
Τιμή 3,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Σακουλοθηκη

Η σακούλα της εταιρίας είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σας αγορά! Με τη μοναδική της σχεδίαση και την πρακτική της χρηστικότητα, θα σας δώσει την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αγοράστε τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας με τη σακούλα της εταιρίας μας!
Τιμή 2,42 €

Tuboflo αποφρακτικό για ζεστό νερό 60gr

Ανακαλύψτε το Tuboflo αποφρακτικό για ζεστό νερό 60gr της εταιρίας Tuboflo και απολαύστε αποτελεσματική απόφραξη με ελάχιστη προσπάθεια. Μην αφήνετε τις αποφράξεις να σας εμποδίζουν, αποκτήστε το Tuboflo τώρα και απολαύστε άμεσα αποτελέσματα.
Τιμή 0,61 €

Γιώτης fytro σόγια κεμπάπ 400gr

Το Γιώτης fytro σόγια κεμπάπ 400gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα του. Απολαύστε το μοναδικό αυτό προϊόν και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης στο πιάτο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να απολαύσετε το Γιώτης fytro σόγια κεμπάπ 400gr!
Τιμή 3,57 €

Multy microfibre πανιά καθαρισμού 3τεμ

Πανάκια καθαρισμού με μικροΐνες της εταιρείας Multy, κατάλληλα για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Τα πανάκια μικροϊνών μαζεύουν με ευκολία και φυλακίζουν τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένονται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ για όσα χρησιμοποιούνται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση τους στο πλυντήριο ρούχων.

Τιμή 1,69 €