• Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml Lenor - 1
  • Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml Lenor - 2
  • Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml Lenor - 3
  • Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml Lenor - 1
  • Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml Lenor - 2
  • Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml Lenor - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLenor

Lenor μαλακτικό ρούχων υποαλλεργικό 55μεζ 1155ml

Lenor υποαλλεργικό μαλακτικό ρούχων σε μέγεθος 55μεζ και χωρητικότητα 1155ml. Κατάλληλο για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα και αντιδράσεις στα συνηθισμένα προϊόντα. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μαλακότητα και φρεσκάδα στα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από αλλεργικές αντιδράσεις.
36881
8006540888247
4,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Sensitive σάς χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί, για αίσθηση φρεσκάδας έως και 1 εβδομάδα. Απολαύστε παραδεισένια απαλότητα και απαλό άρωμα για ευαίσθητες επιδερμίδες, πιστοποιημένο από το ECARF (Ευρωπαϊκό Κέντρο Ερευνών για Αλλεργίες).

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 40μεζ 920ml

Η Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 40μεζ 920ml είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με ένα απαλό άρωμα που διαρκεί. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της μαλακότητας και της φρεσκάδας που προσφέρει το Soupline, και ανανεώστε την εμπειρία σας με κάθε πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
Τιμή 3,80 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια φρεσκάδα και απαλότητα για τα ρούχα τους. Η μοναδική σύνθεσή του με άρωμα άγριας ορχιδέας και σανδαλόξυδου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,69 €

Soft μαλακτικό ρούχων magic fresh 40μεζ 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 40 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Magic Fresh

Τιμή 3,21 €

Fabuloso μαλακτικό υποαλλεργικό 20μεζ 1,5lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,37 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 24μεζ 504ml

Αφήστε τα ρούχα σας να μυρίζουν σαν να βρίσκεστε στον ωκεανό με το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 24μεζ 504ml της εταιρίας Lenor. Η αίσθηση της φρεσκάδας θα σας συνοδεύει κάθε μέρα, κάνοντας τα ρούχα σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του!
Τιμή 2,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Tension κρεμοσάπουνο εκχύλισμα λουλουδιών & ying yang 4lt

Υγρό συμπυκνωμένο κρεμοσάπουνο με ενισχυμένη σύνθεση με γλυκερίνη για απαλά και ενυδατωμένα χέρια. Η κρεμώδης σύνθεση του καθαρίζει απαλά και αρωματίζει διακριτικά.

Τιμή 4,17 €

Εύρηκα new born μαλακτικό ρούχων 1lt

Μαλακτικό ειδικό για βρεφικά ρούχα.

Είναι ένα μαλακτικό σχεδιασμένο ειδικά για ρούχα νεογέννητων, κατάλληλο όμως και για τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Περιέχει >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά, προσφέροντας εύκολο σιδέρωμα και διατηρώντας τα απαλά και αφράτα.

Συσκευασία: 1 λίτρο.

Τιμή 3,97 €

Aquafresh οδοντόκρεμα junior παιδική 6+ χρονών 75ml

Ήπια οδοντόκρεμα ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά από 6 ετών και πάνω, με τεχνολογία Sugar Acid Protection 24ωρης δράσης, που παρέχεται με το φθόριο, βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου και προστατεύει τα δόντια από τη φθορά.

Τιμή 1,78 €