• Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml Lenor - 1
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml Lenor - 2
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml Lenor - 1
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml Lenor - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLenor

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml της Lenor θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και να είναι μαλακά σαν καινούργια. Απολαύστε την μοναδική του αρωματική σύνθεση που θα σας κερδίσει με την πρώτη μυρωδιά. Αφήστε το Lenor συμπ να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
28604
8006540888834
3,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συμβουλές Χρήσης:

Για χρήση στο πλυντήριο, τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος.

Για πλύσιμο στο χέρι, διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Δε συνιστάται η χρήση του απευθείας πάνω σε ρούχα.

Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα & πετσετέ υφάσματα, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Όγκος: 861ml

Άρωμα: Amethyst & Floral

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & μανταρίνι 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & μανταρίνι 56μεζ 1,25lt θα σας κάνει να νιώσετε την αίσθηση της φρεσκάδας και της άνεσης κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το πλύσιμό σας. Η μοναδική του σύνθεση θα αφήσει τα ρούχα σας μαλακά και με απαλή αίσθηση, ενώ η μοναδική αρωματική του νότα θα σας συναρπάσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα κάθε φορά που τα φοράτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία πλύσης που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,77 €

Endless μαλακτικό fresh ανοιξιάτικη φρεσκάδα 3lt

Τα μαλακτικά Endless περιποιούνται τα ρούχα μας, προσφέροντας φροντίδα και φρεσκάδα. Συσκευασία 3lt (20 μεζούρες) και το δημοφιλές άρωμα "Ανοιξιάτικη Αύρα". Το καπάκι χρησιμοποιείται ως δοσομετρητής μιας πλύσης.

Τιμή 3,39 €

Lenor συμπ. μαλακτικό ρούχων bliss 55μεζ 1155ml

Το Lenor συμπ. μαλακτικό ρούχων bliss 55μεζ 1155ml της εταιρίας Lenor είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στα ρούχα σας. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει μακράς διάρκειας άρωμα και απαλότητα, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται σαν καινούρια. Αποκτήστε το Lenor bliss σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα.
Τιμή 4,82 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Η απαλή ορχιδέα συνδυάζεται με το ξυλώδες άρωμα του σανδαλόξυδου, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και απαλά στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ίνες τους. Απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 2,18 €

Κορυφαία προϊόντα

WILD POWER ENERGY DRINK 250ml

Το WILD POWER ENERGY DRINK 250ml είναι ένα από τα πιο δυνατά ενεργειακά ποτά στην αγορά. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει άμεση ενέργεια και αναζωογόνηση σε κάθε γουλιά. Απολαύστε το κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου και ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβεται μέσα σε κάθε στιγμή. Αποκτήστε το WILD POWER ENERGY DRINK 250ml τώρα και ανανεώστε τις δυνάμεις σας!
Τιμή 0,48 €

Toshiba μπαταρίες CR2025 5τεμ

Οι μπαταρίες CR2025 της Toshiba είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, αυτές οι μπαταρίες θα εξασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία των ηλεκτρονικών σας συσκευών. Μη διστάσετε, αποκτήστε τις τώρα και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε κατάσταση ανάγκης. Αγοράστε τώρα τις μπαταρίες CR2025 της Toshiba και μην ανησυχείτε ξανά για την εξάντληση της μπαταρίας σας!
Τιμή 3,05 €

Uniglass κανάτα bistrot λευκή 0,5lt

Η λευκή κανάτα bistrot 0,5lt της Uniglass είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον αγαπημένο σας χυμό, νερό ή ρόφημα με στυλ. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτική του κατασκευή, η κανάτα αυτή είναι ιδανική για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,81 €

Kaiser μπύρα 500ml

Μπίρα τύπου Pilsner που διακρίνεται για την πλούσια γεύση της, την υψηλή ποιότητα της και το βαθύ χρυσαφί χρώμα της. Εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου ζυμώμονται και ωριμάζουν αργά υπό ιδανικές συνθήκες.

Τιμή 2,06 €