• Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml Lenor - 1
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml Lenor - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLenor

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml της εταιρίας Lenor θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία άνεσης και φρεσκάδας σε κάθε πλύσιμο. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που τα φοράτε.
27122
8006540887974
6,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ

Το LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ είναι ένα από τα πιο αρωματικά προϊόντα στην αγορά. Η μοναδική μυρωδιά της λεβάντας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ηρεμία. Αφήστε τα ρούχα σας να αναδείξουν τον πραγματικό εσάς με το LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ.
Τιμή 4,82 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό paradise collection 56μεζ 1,3lt

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Soupline συμπυκνωμένου μαλακτικού paradise collection 56μεζ 1,3lt. Αφήστε τα ρούχα σας να αγγίξουν τον παράδεισο, με ένα άγγιγμα μυρωδιάς που ξυπνά τις αισθήσεις. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απαλότητα και το άρωμα που θα κάνουν την κάθε σας πλύση μια εμπειρία χαλάρωσης και ευχαρίστησης.
Τιμή 3,85 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα φρεσκάδας 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα φρεσκάδας 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα σας. Η μοναδική σύνθεσή του δίνει μια μεταξένια αίσθηση στα ρούχα σας, κάνοντάς τα να αισθάνονται μαλακά και φρέσκα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να μιλήσουν από μόνα τους!
Τιμή 3,11 €

Luxe μαλακτικό ρούχων κλασικό 60μεζ 3lt

Το Luxe μαλακτικό ρούχων κλασικό 60μεζ 3lt είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει απαλότητα και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Κατασκευασμένο στην Ελλάδα, αυτό το μαλακτικό έχει μια κλασική σύνθεση που θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα. Απολαύστε την αίσθηση της μαλακότητας και της άρωμα που διαρκεί με το Luxe μαλακτικό ρούχων κλασικό 60μεζ 3lt!
Τιμή 2,56 €

Endless μαλακτικό fresh φρεσκάδα ωκεανού 3lt

Το μαλακτικό ρούχων Fresh της Endless εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns κουπα κεραμικη διαφορα χρωματα

Η κεραμική κούπα Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό καφέ σας. Με μοντέρνο design και διαφορετικά χρώματα να επιλέξετε, θα γίνει η αγαπημένη κούπα σας για κάθε στιγμή της ημέρας. Αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με την κομψή και πρακτική κεραμική κούπα Tns.
Τιμή 1,61 €

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 24x100τεμ

Τα Septona dermasoft μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε οικογένεια. Με μέγεθος 24x100 τεμάχια, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Εξαιρετική ποιότητα και απορροφητικότητα, για να αισθάνεστε σίγουροι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Septona dermasoft μωρομάντηλα.
Τιμή 24,80 €
  • Πακέτο

Air Wick pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml

Το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο από φρεσκάδα και ευωδιά. Αφήστε το άρωμα του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ομορφιάς. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου χώρου με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml.

Τιμή 2,98 €

ΙΟΝ σοκοφρέτα γάλακτος 38gr

Είναι 1975. Μία λαχταριστή ιδέα γεννιέται: Τραγανή, φρέσκια βάφλα σοκολάτας με πλούσια γέμιση κρέμας κακάο, βουτηγμένη σε πλούσια σοκολάτα ΙΟΝ. Είναι η Σοκοφρέτα! Η μοναδική βάφλα της, που παράγεται στη μονάδα της ΙΟΝ στην Άρτα, αλλά και η γνήσια σοκολάτα ΙΟΝ που την "αγκαλιάζει", την έχουν αναδείξει στη... μια και μοναδική σου γκοφρέτα!

Τιμή 0,56 €

Pizza color κουτιά συσκευασίας 30x30x4cm 100τεμ

Τα Pizza color κουτιά συσκευασίας 30x30x4cm 100τεμ της εταιρίας Pizza Color είναι ο ιδανικός τρόπος για να προστατεύσετε τις αγαπημένες σας πίτσες και να τις παρουσιάσετε με στυλ. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα κουτιά θα κάνουν τις παραδόσεις των προϊόντων σας ακόμα πιο εντυπωσιακές. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ποιότητα και το στυλ που προσφέρουν τα Pizza color κουτιά συσκευασίας!
Τιμή 23,20 €