• SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML COLOR VIBRANCY  - 1
  • SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML COLOR VIBRANCY  - 2
  • SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML COLOR VIBRANCY  - 1
  • SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML COLOR VIBRANCY  - 2

SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML COLOR VIBRANCY

Μάσκα για διατήρηση χρώματος της Syoss, κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

36532
5201143752268
6,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Μάσκα για διατήρηση χρώματος της Syoss, κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Τρόπος εφαρμογής:
1. Πριν από τη μάσκα είναι απαραίτητο να έχετε λουστεί σχολαστικά. Όταν τα μαλλιά είναι καθαρά το προϊόν μπορεί να εισχωρήσει μέχρι το τελευταίο στρώμα της τρίχας. Φυσικά, είναι προτιμότερο να λούζεστε με χλιαρό προς ζεστό νερό, καθώς έτσι ανοίγουν εντελώς οι πόροι της τρίχας και η μάσκα απορροφάται στο 100%.
2. Στραγγίξετε τα μαλλιά σας ώστε να φύγει η περίσσια ποσότητα νερού.
3. Πάρτε μια ποσότητα περίπου δύο καρυδιών και απλώστε σε νωπά μαλλιά. Είναι προτιμότερο να εφαρμόζεται απο τη μέση έως τις άκρες των μαλλιών και να γίνεται ένα ελαφρύ μασάζ ώστε να απορροφηθεί καλά το προϊόν.
4. Αφήστε τη μάσκα όσο περισσότερο μπορείτε για να δράσει σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Ένας ιδανικός χρόνος είναι τα 5 λεπτά. Extra tip: Για ακόμα μεγαλύτερη και σωστή ενυδάτωση μαλλιών τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία ζεστή πετσέτα. Όλες οι μάσκες και ιδιαίτερα οι ενυδατικές δρουν καλύτερα σε ζεστό περιβάλλον.
5. Ξεβγάλτε καλά. Προτείνεται το ξέβγαλμα να γίνεται με χλιαρό προς κρύο νερό ώστε να κλείσουν τα λέπια της τρίχας και να "κλειδώσουν" όλα τα θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο υπάρχουν και κρέμες που μπορείτε να τις αφήσετε στα μαλλιά χωρίς ξέβγαλμα (leave on).

  • Τύπος Μαλλιών: Βαμμένα
  • Δράση: Διατήρηση Χρώματος

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss hair treatment μάσκα μαλλιών 7 sec ultimate repair 200ml

Η μάσκα μαλλιών Gliss Hair Treatment 7 Sec Ultimate Repair 200ml της Schwarzkopf Gliss είναι η απόλυτη λύση για την ανανέωση και επισκευή των μαλλιών σας σε μόλις 7 δευτερόλεπτα. Η εξαιρετική της σύνθεση θα αφήσει τα μαλλιά σας απαλά, λαμπερά και ανθεκτικά στην καθημερινή φθορά. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στα μαλλιά σας τη φροντίδα που τους αξίζει!
Τιμή 5,51 €

Pantene λάδι μαλλιών smooth & sleek 100ml

Λάδι μαλλιών για επανόρθωση της Pantene. Το argan oil, γνωστό και ως αργανέλαιο ή λάδι αργκάν, είναι ένα φυτικό έλαιο με πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες και σύνθεση βασισμένη σε ένα σύμπλεγμα από βιταμίνες, κυρίως A και Ε, και λιπαρά οξέα. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο. Πρόκειται για εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα που απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,27 €

Pantene μάσκα μαλλιών perfect hydration 300ml

Η Pantene μάσκα μαλλιών perfect hydration 300ml είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική της σύνθεση προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντας τα μαλλιά σας απαλά, λαμπερά και υγιή. Αποκτήστε τώρα την Pantene μάσκα μαλλιών perfect hydration 300ml και απογειώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 5,30 €

Orzene μάσκα μαλλιών collagen boost 250ml

Μάσκα για επανόρθωση της Orzene, κατάλληλη για λεπτά μαλλιά. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 5,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Κατσέλης ψωμί του τοστ σταρένιο 720gr

Με σεβασμό στη παράδοση, με αφοσίωση στη ποιότητα και πάνω από όλα με αγάπη, η Κατσέλης ζυμώνει και διανέμει καθημερινά το αγαπημένο σας ψωμί για τοστ. Νόστιμο και αφράτο από την πρώτη μέχρι την τελευταία φέτα.

Τιμή 1,41 €

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου flower sensation 250ml

Ζήσε τη μαγεία των αρωμάτων με το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου flower sensation 250ml. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και ονείρων. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Αφεθείτε στη μαγεία των αρωμάτων και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 1,76 €

Crispy king ρυζογκοφρέτες με μαύρη σοκολάτα και στέβια 70gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες με μαύρη σοκολάτα και στέβια 70gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και υγείας. Απολαύστε την τραγανή γεύση του ρυζιού με την πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας, χωρίς να ανησυχείτε για την πρόσληψη ζάχαρης, χάρη στη χρήση στέβιας. Αποκτήστε τώρα τις Crispy king ρυζογκοφρέτες και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δόση!
Τιμή 1,39 €