• DONAU ΒΑΣΗ ΣΕΛΟΤΕΙΠ - (ΜΑΥΡΗ)
  • DONAU ΒΑΣΗ ΣΕΛΟΤΕΙΠ - (ΜΑΥΡΗ)

DONAU ΒΑΣΗ ΣΕΛΟΤΕΙΠ - (ΜΑΥΡΗ)

50004
5901498038269
3,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ORAL B ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ 3D WHITE X2TEM

Η Oral B Οδοντόβουρτσα 3D White X2Tem είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά λευκά δόντια. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία 3D White, απομακρύνει αποτελεσματικά τις πιο ανθυγιεινές πλάκες και δίνει λάμψη στα δόντια σας. Απολαύστε την αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που βουρτσίζετε τα δόντια σας με την Oral B 3D White X2Tem. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης των δοντιών.
Τιμή 2,56 €

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (32x7cm)

Το WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (32x7cm) είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε υπέροχες συνταγές στο σπίτι! Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το τάσι θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μοναδικές δημιουργίες σας!
Τιμή 21,63 €

Practic συρματινο γαλβανιζε σφουγγαρακι 25gr, 25τεμ

Το Practic συρματινο γαλβανιζε σφουγγαρακι 25gr, 25τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, αυτό το σφουγγαράκι θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Αγοράστε τώρα το Practic συρματινο γαλβανιζε σφουγγαρακι και απολαύστε άριστα αποτελέσματα!
Τιμή 6,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Omo σκόνη πλυντηρίου ρούχων λευκή ορχιδέα 45μεζ 2,52kg

Το ΟΜΟ υγρό απορρυπαντικό για το πλυντήριο με λευκή ορχιδέα χαρίζει ένα Άρωμα φρεσκοπλυμένου που διαρκεί και διαρκεί..! Κάθε δόση χαρίζει εξαιρετική καθαριότητα, ενώ τα εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια αρώματα που περιέχει έχουν επιλεχτεί ειδικά για να σας προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα.

Τιμή 7,08 €

Paw Patrol οδοντόκρεμα παιδική 75ml

Η Paw Patrol οδοντόκρεμα παιδική συνήθως σχεδιάζεται ειδικά για παιδιά και συνδυάζει τον καθαρισμό των δοντιών με μια ευχάριστη γεύση που ενθαρρύνει τα παιδιά να τη χρησιμοποιούν.

Τιμή 1,55 €

Agrino φασόλια μέτρια 500gr

Πλούσια σε φυτικές πρωτεϊνες, φυτικές ίνες και βιταμίνες B1 & B6, τα Φασόλια Μέτρια Agrino αποτελούν πολύτιμο κομμάτι της καθημερινής διατροφής.

Τιμή 2,35 €

Cover οδοντογλυφιδες σε ατομικη συσκευασια 200τεμ

Οι Cover οδοντογλυφίδες σε ατομική συσκευασία 200 τεμαχίων είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας παρέχουν την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τις Cover οδοντογλυφίδες τώρα και αναδείξτε το χαμόγελό σας!
Τιμή 0,77 €