• CAJOLINE ΣΥΜΠ. ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1096ml (52μεζ.)  - (INTENSE) (SUNFRESH)
  • CAJOLINE ΣΥΜΠ. ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1096ml (52μεζ.)  - (INTENSE) (SUNFRESH)

CAJOLINE ΣΥΜΠ. ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1096ml (52μεζ.) - (INTENSE) (SUNFRESH)

49920
8720181528279
3,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SENSODYNE RAPID ACTION 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η SENSODYNE RAPID ACTION 75ml - (ΛΕΥΚΑΝΣΗ) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ) είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε μια οδοντόκρεμα που προσφέρει γρήγορη δράση ενάντια στην τρυποφορία και την τρυπισμένη επιφάνεια των δοντιών σας. Με την εξειδικευμένη φόρμουλα της, εξασφαλίζει λευκά δόντια και προστασία από την ευαισθησία, χαρίζοντας σας ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 4,12 €

LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN (2x10τεμ.)

Η LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την τεχνολογία Ultra Thin, η σερβιέτα προσφέρει εξαιρετική προστασία και αίσθηση ελαφρότητας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 2x10 τεμαχίων και απολαύστε την απόλυτη προστασία που σας αξίζει!
Τιμή 1,95 €

Septona μαντηλακια ντεμακιγιαζ 20τεμ coconut 1+1δωρο

Οι Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με άρωμα καρύδας 20 τεμάχια είναι η ιδανική λύση για ένα γρήγορο και αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ. Αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ ακόμα και το αδιάβροχο, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα. Με το επιπλέον δώρο από την εταιρία, απολαμβάνετε περισσότερα προϊόντα με την ίδια υψηλή ποιότητα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα απαλό και λαμπερό δέρμα κάθε μέρα.
Τιμή 2,39 €

Κορυφαία προϊόντα

SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ

Η SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ είναι το απόλυτο gourmet απόλαυσης για το γλυκό σας καθημερινό διάλειμμα. Με την πλούσια γεύση του φουντουκιού σε κάθε κουταλιά, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης και ευχαρίστησης. Αποκτήστε το SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,77 €

Veet αποτριχωτική κρέμα σε spray για ευαίσθητα δέρματα 150ml

Η Veet αποτριχωτική κρέμα σε spray για ευαίσθητα δέρματα 150ml είναι η ιδανική λύση για την αποτρίχωση σας. Με την ειδική της φόρμουλα, αφαιρεί απαλά την τριχοφυΐα ενώ παράλληλα περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα σας. Αποκτήστε λείο δέρμα με μια απλή κίνηση. Αφήστε τη Veet να φροντίσει την εμφάνισή σας και αισθανθείτε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.
Τιμή 5,75 €

Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr

Τα Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε το burger σας σε ένα gourmet γεύμα. Με την πλούσια γεύση του brioche και την αφράτη υφή του, αυτά τα ψωμάκια θα κάνουν το burger σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση των Καραμολέγκος ψωμακίων και δώστε στο burger σας μια νότα πολυτέλειας που θα εντυπωσιάσει κάθε λάτρη του φαγητού.
Τιμή 2,94 €

Septona κρέμα συγκάματος με βάλσαμο & πανθενόλη 250ml

Η Septona κρέμα συγκάματος με βάλσαμο & πανθενόλη 250ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη συνδυασμό του βάλσαμου και της πανθενόλης, αυτή η κρέμα προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της για όμορφο και υγιές δέρμα.
Τιμή 6,41 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού