• ΚΕΡΑΚΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ - (ΜΟΥΣΙΚΟ)
  • ΚΕΡΑΚΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ - (ΜΟΥΣΙΚΟ)

ΚΕΡΑΚΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ - (ΜΟΥΣΙΚΟ)

49587
8002946019100
1,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TRATA ΜΟΣΧΟΧΤΑΠΟΔΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ

Αποκτήστε το TRATA ΜΟΣΧΟΧΤΑΠΟΔΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση και ανακαλύψτε τη γαστρονομική ευχαρίστηση με κάθε δάγκωμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την γευστική σας εμπειρία. Αγοράστε τώρα!
Τιμή 2,70 €

Uniglass 22147/c01 βαζο με πωμα λευκο 720cc 12τεμ

Το Uniglass 22147/c01 βαζο με καπάκι λευκό 720cc 12τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και στυλ. Η κομψή λευκή σχεδίαση του βάζου θα δώσει μια φρέσκια και μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Με μια χωρητικότητα 720cc, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες τροφίμων ή υγρών. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτό το όμορφο βάζο Uniglass!
Τιμή 10,99 €

Φορμακια χαρτινα για κεικ οβαλ 8,5x3,5cm 80τεμ λευκα

Δημιουργήστε υπέροχα κεικ με τα φορμάκια χαρτίνα οβάλ! Με μέγεθος 8,5x3,5cm και 80 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, αυτά τα λευκά φορμάκια είναι ιδανικά για κάθε είδους γλυκά. Φτιάξτε τα πιο όμορφα κεικ και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 0,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 470ml

Το Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 470ml είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με ένα απλό ψεκασμό. Η ισχυρή του φόρμουλα αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκουριά, την αλάτινη και τις υδατάνθρακες από τις επιφάνειες, αφήνοντας το μπάνιο σας λαμπερό και καθαρό. Με το Viakal, το μπάνιο σας θα δείχνει πάντα σαν καινούργιο! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο μπάνιο κάθε μέρα.
Τιμή 3,14 €

Okf smoothie mixed fruits green 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Green Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από τρία πράσινα φρούτα, δηλαδή ακτινίδιο, μήλο και μάνγκο. Το πράσινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €

Multy σπόγγος μπάνιου ozofine απλός

Τα σφουγγάρια μπάνιου είναι αξεσουάρ καθαρισμού που χρησιμοποιούνται κατά το μπάνιο για τον απαλό καθαρισμό του σώματος. Συνήθως κατασκευάζονται από μαλακά υλικά που μπορούν να αφαιρέσουν το σαπούνι και τη λεπτή βρωμιά από το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια απαλή μασάζ.

Τιμή 0,42 €

Pringles πατατάκια με ketchup 165gr

Τα νέα Pringles πατατάκια με γεύση κέτσαπ είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά πατατάκια. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,42 €