• ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ 460gr Κ.Β. 350gr Σ.Β. ΒΑΖΟ
  • ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ 460gr Κ.Β. 350gr Σ.Β. ΒΑΖΟ

ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ 460gr Κ.Β. 350gr Σ.Β. ΒΑΖΟ

48825
5203945147914
2,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Proderm σκονη πλυντηριου 1,678kg 23μεζ,

Η Proderm σκόνη πλυντηρίου 1,678kg 23μεζ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα καθαρισμού. Με την εξαιρετική της σύνθεση, εγγυάται λαμπερά και καθαρά ρούχα με κάθε πλύση. Αφήστε τη Proderm να φροντίσει τα ρούχα σας με αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 12,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Φαίδων τσουρεκάκια σε ατομική συσκευασία 8x40gr

Τα Φαίδων τσουρεκάκια είναι η τέλεια λύση για ένα γρήγορο, νόστιμο και ικανοποιητικό σνακ! Με μια μοναδική γεύση και πλούσια υφή, αυτά τα τσουρεκάκια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 3,82 €

Μακο ρύζι μπονέτ 500gr

Ρύζι παρμπόιλντ της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι προβρασμένο με την μέθοδο υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εμβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά του συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται πιο νόστιμο και σπυρωτό.

Τιμή 0,97 €

Vileda ανταλλακτικό συστήματος σφουγγαρίσματος 1-2 spray max

Το ανταλλακτικό Επίπεδης Σφουγγαρίστρας 1-2 Spray Max είναι μια σφουγγαρίστρα διπλής όψεως και είναι πάντα έτοιμη για χρήση. Αφαιρέστε γρήγορα και εύκολα σκόνη, βρωμιές, επίμονους λεκέδες, ακόμη και το 99% των βακτηρίων και ιών μόνο με το νερό*. Το πανί πλένεται στους 60oC και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Αγοράστε το δικό σας ανταλλακτικό Vileda 1-2 SprayMax τώρα! * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και Bovine Coronavirus από ξύλινα πατώματα και κεραμικά πλακάκια μετά από δοκιμές σε εργαστήριο.

Τιμή 4,50 €

Cisne kox αρωματικό χώρου τριαντάφυλλο 1lt

Το αρωματικό χώρου Cisne kox τριαντάφυλλο 1lt θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αφήστε το άρωμα του τριαντάφυλλου να σας συνοδεύει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για εσάς και τους επισκέπτες σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας!
Τιμή 9,91 €