• ΝΕΡΟ ΠΑΪΚΟ 6x1.5L
  • ΝΕΡΟ ΠΑΪΚΟ 6x1.5L

ΝΕΡΟ ΠΑΪΚΟ 6x1.5L

48741
5200250045423
1,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο

Το Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του και την υψηλή ποιότητά του. Απολαύστε τον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και απολαύστε την εμπειρία της γευστικής απόλαυσης. Αγοράστε το Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 1,50 €

ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ANTIBACTERIAL 20wipes

Αυτό το μαντηλάκι antibacterial 20 wipes είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την υγιεινή σας σε υψηλά επίπεδα. Με την αντιβακτηριακή του δράση, προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας από τα βακτήρια και τις μικροβιακές μόλυνσεις. Είναι ιδανικό για το σπίτι, το αυτοκίνητο, το γραφείο ή οπουδήποτε αλλού χρειάζεστε γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα. Μην αφήνετε τις βακτήριες να σας επηρεάσουν - επιλέξτε τα μαντηλάκια antibacterial 20 wipes σήμε?
Τιμή 0,81 €

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΧΝΟΥΔΙ ΜΟΥΣΑΜΑ (140x140cm)

Ανανεωτικός, μοντέρνος, προστατευτικός, ποιοτικός, μοναδικός, στιλάτος, απαλός, ανθεκτικός, ζεστός, πρακτικός, εντυπωσιακός, ευέλικτος, εύκολος στον καθαρισμό, ιδανικός για κάθε χώρο, αναβαθμίζει τη διακόσμηση, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα άνεσης και ζεστασιάς. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό τραπεζομάντηλο χνουδωτό μουσαμά!
Τιμή 2,79 €

ΣΚΟΥΦΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 21cm (100τεμ.) (ΜΠΛΕ)

Αποκτήστε τον πιο στυλάτο και πρακτικό σκούφο προστασίας μιας χρήσεως 21cm σε μπλε χρώμα από την εταιρία μας! Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτός ο σκούφος θα σας προστατεύσει από τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις στον χώρο εργασίας σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τον δικό σας τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς και στυλάτοι σε κάθε σας εργασία!
Τιμή 3,97 €

ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ (32gr.x12τεμ.) - (ΚΕΡΑΣΙ 0% ΖΑΧΑΡΗ)

Οι ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ με γεύση ΚΕΡΑΣΙ και 0% ΖΑΧΑΡΗ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση χωρίς την προσθήκη περιττών θερμίδων. Με την απαλή γεύση του κερασιού, αυτές οι καραμέλες θα σας καταπλήξουν με τον απαλό τους χαρακτήρα και την ανεπανάληπτη γεύση τους. Απολαύστε τις χωρίς ενοχές και απολαύστε την γεύση του κερασιού χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση!
Τιμή 12,10 €

Κορυφαία προϊόντα

NIVEA AFTER SHAVE LOTION 100ml SILVER PROTECT

Η Nivea After Shave Lotion 100ml Silver Protect είναι το ιδανικό προϊόν για την προστασία της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα. Η μοναδική της σύνθεση προσφέρει αντισηπτική προστασία και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα.
Τιμή 5,79 €

Happy sun χαρτί υγείας 3φυλλο 10x95gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 95gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 10

Τιμή 2,71 €

Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα με εργαλεία & 4 χρώματα 622076

Το Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα με εργαλεία & 4 χρώματα 622076 της εταιρίας Luna είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεανικό σπίτι! Με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα hot dogs και βάφλες στην άνεση του σπιτιού σας, αυτό το σετ θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε λαχταριστά γεύματα με τους αγαπημένους σας, αποκτήστε το Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα τώρα!
Τιμή 3,91 €