• ΜΠΡΙΚΕΤΑ 5KG ETOSHA
  • ΜΠΡΙΚΕΤΑ 5KG ETOSHA

ΜΠΡΙΚΕΤΑ 5KG ETOSHA

48649
6009609940247
9,49 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ναφθαλινη κρεμαστη 80gr, boss

Η Ναφθαλίνη κρεμαστή 80gr, boss είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τον χώρο σας. Με τη μοναδική της μυρωδιά, δημιουργεί ένα αίσθημα φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί για πολύ καιρό. Η εκλεπτυσμένη συσκευασία της την κάνει ιδανική για κάθε χώρο, ενώ η ποιότητά της είναι αναντικατάστατη. Αποκτήστε τη Ναφθαλίνη κρεμαστή 80gr, boss σήμερα και απογειώστε τον χώρο σας!
Τιμή 2,21 €

ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ)

Το ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα των ξύλινων και ευαίσθητων επιφανειών σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας το πάτωμά σας λαμπερό και καθαρό. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθαριότητα του σπιτιού σας!
Τιμή 4,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήλιος κρεμμύδι 30gr

Η σκόνη κάρυ είναι ένα μυρωδάτο μίγμα από διάφορα μπαχαρικά .Τα βασικά συστατικά του μείγματος είναι το κόλιαντρο, το κύμινο και ο κουρκουμάς με την προσθήκη άλλων μπαχαρικών, όπως τσίλι, πιπερόριζα, κανέλλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο, σκόρδο, μουστάρδα, μάραθος και άλλα. Με γεύση πικρή, χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέατα, σάλτσες και στιφάδο αλλά και σε ξηρούς καρπούς.

Τιμή 1,39 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Φιλτρο νεροχυτη νο 750 μπλε 7cm καρτελλα

Το φίλτρο νεροχύτη νο 750 μπλε 7cm καρτέλλα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νεροχύτη στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, εξασφαλίζει καθαρό και γνήσιο νερό για την καθημερινή σας χρήση. Με το μοναδικό μπλε χρώμα του, προσθέτει μια διακριτική πινελιά στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το φίλτρο νεροχύτη νο 750 μπλε 7cm καρτέλλα τώρα και απολαύστε φρέσκο και καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 0,48 €

Bona Vita choco balls 375gr

Τα "Bona Vita choco balls 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού που περιέχει σφαιρίδια με σοκολάτα. Τα choco balls είναι μικρά σφαιρίδια δημητριακών με επικάλυψη σοκολάτας.

Τιμή 2,42 €

Natura σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας 180gr

Το σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας της Natura είναι ένα νόστιμο προϊόν με γεύση θαλασσινών και ντομάτας. Κάθε μερίδα περιέχει 180 γραμμάρια φιλέτο σκουμπρί σε πλούσια σάλτσα τομάτας, πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να το απολαύσετε μόνο του ή να το σερβίρετε πάνω από ρύζι, πάστα ή λαχανικά για ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα.

Τιμή 1,60 €