• ΓΑΝΤΙΑ PRACTIC ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ ΕΞ. ΔΥΝΑΤΟ 100TMX XL
  • ΓΑΝΤΙΑ PRACTIC ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ ΕΞ. ΔΥΝΑΤΟ 100TMX XL

ΓΑΝΤΙΑ PRACTIC ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ ΕΞ. ΔΥΝΑΤΟ 100TMX XL

48318
5203399240476
3,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΕΝΤΑΛ - (ΑΣΠΡΟ) (32-800-1916)

Το TNS ΠΕΝΤΑΛ - (ΑΣΠΡΟ) (32-800-1916) της Tns είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την απόδοσή του. Με το εντυπωσιακό του design και την εξαιρετική λειτουργικότητά του, αυτό το πεντάλ θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο παίξιμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο εξαιρετικό προϊόν που θα σας συντροφεύει σε κάθε μουσική σας περιπέτεια.
Τιμή 9,03 €

River flame καθαριστικο καμιναδας

"Το River flame καθαριστικό καμινάδας είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε την καμινάδα σας καθαρή και λειτουργική. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις ακαθαρσίες, διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία της καμινάδας σας. Αποκτήστε το River flame και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο μαγειρέματος!"
Τιμή 2,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 75ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,50 €

Rexona roll-ον 50ml invisible pure

Το Rexona roll-ον 50ml invisible pure προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της εφίδρωσης και των οσμών όλη μέρα. Με την αόρατη φόρμουλα του, σας χαρίζει φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ρούχα σας από τις λεκέδες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί!
Τιμή 2,04 €

HF αρωματικό κερί λεβάντα & λεμόνι 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €

Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ

ΦΙΔΑΚΙ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ MR FIST 10 ΤΕΜ.

Χαρακτηριστικά Q: Oι εντομοαπωθητικές σπείρες προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τα ενοχλητικά τσιμπήματα των κουνουπιών τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Κάθε σπείρα (φιδάκι) διαρκεί 8 ώρες.

Τιμή 0,87 €

Συμεωνίδης χουρμάδες αποξηραμένοι 200gr

Αποξηραμένοι χουρμάδες της εταιρείας Συμεωνίδης, οι οποίοι είναι οι καρποί του φοίνικα Phoenix dactylifera, ενός δέντρου που συναντάμε σε τροπικά και υποτροπικά κλίματα. Έχουν γλυκιά γεύση και μπορούν να καταναλωθούν σκέτοι ως ένα γλυκό σνακ, αλλά και να συνδυαστούν με γιαούρτι, δημητριακά, κλπ. Αποτελούνται κατά 70% από φυσικά σάκχαρα, κυρίως φρουκτόζη και γλυκόζη, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετική πηγή ενέργειας. Το υπόλοιπο 30% αποτελείται από πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και διάφορα θρεπτικά συστατικά όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο.

Τιμή 1,02 €