• VASELINE 50ML ORIGINAL
  • VASELINE 50ML ORIGINAL

VASELINE 50ML ORIGINAL

48101
42182627
1,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΦΑΙΔΩΝ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 550gr. - (ΤΡΟΥΦΑ)

Η απίστευτη γεύση της τρούφας σε συνδυασμό με την πλούσια σοκολάτα Φαΐδων Πτι-Φούρ 550gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,99 €

TWIN ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ 30 ΜΕΤΡΑ

Ανανεώστε την εμφάνιση των προϊόντων σας με την TWIN ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ 30 ΜΕΤΡΑ. Με αυτή τη μεμβράνη, η συσκευασία των προϊόντων σας θα είναι πάντα προστατευμένη και αιχμηρή. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα ζωή στην εμφάνισή σας!
Τιμή 1,02 €

Sterk παιδικο καρεκλακι μεγαλο

Το παιδικό καρεκλάκι Sterk είναι η ιδανική λύση για την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, το καρεκλάκι Sterk προσφέρει άνετη και ασφαλή θέση για το παιδί σας κατά τη διάρκεια των γευμάτων και των δραστηριοτήτων του. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο παιδί σας την καλύτερη εμπειρία χρήσης!
Τιμή 4,72 €

Palmolive σαπουνi 90gr olive

Το Palmolive σαπούνι 90gr 3 σε 1 με δώρο ελαιόλαδο είναι η ιδανική επιλογή για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος. Απολαύστε την αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!

Τιμή 0,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Pellito αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα 100gr

Αμύγδαλα ψημένα της εταιρείας Pellito, τα οποία αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών και καθόλου χοληστερόλη. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή ασβεστίου, καθώς ένα φλιτζάνι αμύγδαλα μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 2,10 €

Miss Sandy μάσκα μαλλιών για ταλαιπωρημένα και ατίθασα μαλλιά 900ml

Πολυ – λειτουργική μάσκα μαλλιών 3ης γενιάς. Εμπλουτισμένη με κερατίνη για αναδόμηση της τρίχας. Με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ενισχύει την ενδυνάμωση και λάμψη των μαλλιών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της.

Τιμή 4,19 €

Trata τονοσαλάτα με φακές 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με το αγαπημένο ελληνικό όσπριο, τις φακές, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €