• SWEET HOME ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤ. ΡΟΥΧΩΝ 2L 40M SPORT
  • SWEET HOME ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤ. ΡΟΥΧΩΝ 2L 40M SPORT

SWEET HOME ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤ. ΡΟΥΧΩΝ 2L 40M SPORT

47968
8059602242969
4,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 65225 καραφα olympus 0,25 lt

Η Uniglass 65225 καραφα olympus 0,25 lt είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 1,24 €

Tns παγουρι 410ml thermos printing xl-1

Το Tns παγουρι 410ml thermos printing xl-1 είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των εκδρομών και των ταξιδιών. Με την ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Tns, αυτό το παγουρι θα σας συνοδεύσει παντού, διατηρώντας το νερό σας δροσερό για πολλές ώρες. Η μεγάλη χωρητικότητα των 410ml εξασφαλίζει ότι δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς νερό, ενώ το μοναδικό σχέδιο με το θερμοτυπωμένο λογότυπο XL-1 θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το Tns παγουρι 410ml thermos printing xl-1 τώρα κα
Τιμή 7,37 €

LUX BAR 80gr ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΑΣΠΡΟ BRIGHT IMPRESS

Η LUX BAR 80gr ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΑΣΠΡΟ BRIGHT IMPRESS είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα προϊόν που θα τους χαρίσει λαμπερή επιδερμίδα. Με την απαλή του σύνθεση και την αναζωογονητική του μυρωδιά, το LUX BAR θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αναζωογονημένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και φρεσκάδας!
Τιμή 0,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Κατσέλης ψωμί του τοστ ολικής άλεσης 720gr

Το τοστ ολικής άλεσης Κατσέλης 720gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό! Με φρέσκο ψωμί ολικής άλεσης που έχει φρεσκάδα και γεύση που ξεχωρίζει, είναι η τέλεια επιλογή για νόστιμα τοστ και σάντουιτς. Απολαύστε το κάθε πρωί και ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση!
Τιμή 2,32 €

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 4lt

Αλκαλικό καθαριστικό για καμένα λίπη και λάδια.

Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill.

Έτοιμο προς χρήση και άμεση δράση.

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 6,54 €

Bally nuts detox mix nuts ξηροί καρποί 500gr

Το Bally Nuts Detox Mix Nuts είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο θρεπτικές ουσίες. Αυτός ο συνδυασμός ξηρών καρπών προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Αφεθείτε στην απολαυστική γεύση των Bally Nuts Detox Mix Nuts και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά.
Τιμή 9,53 €

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας διαφορετικών χρήσεων 3τεμ

Τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό της κουζίνας σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην αφήσετε τις λεκέδες να κυριαρχήσουν στον χώρο σας, αποκτήστε τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας για άμεση δράση!
Τιμή 2,64 €