• ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ AIRFRYER (100τεμ.) - (24x4.5cm) | MrPanda.gr
  • ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ AIRFRYER (100τεμ.) - (24x4.5cm) | MrPanda.gr

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ AIRFRYER (100τεμ.) - (24x4.5cm)

Αναζητήστε το τέλειο αντικολλητικό χαρτί για το airfryer σας! Αυτό το προϊόν διασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας δεν θα κολλήσουν στο καλάθι του airfryer, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο στον καθαρισμό. Με μέγεθος 24x4.5cm και ποσότητα 100 τεμάχια, αυτό το αντικολλητικό χαρτί είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε λάτρη του μαγειρέματος με το airfryer. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε μαγειρική εμπειρία!
41401
5204558466454
3,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 65210 καραφα olympus 1lt

Η Uniglass 65210 καραφα Olympus 1lt είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει μια άλλη νότα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διεγείρει τις αισθήσεις και θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο σπίτι σας!
Τιμή 2,78 €

Olympus σακουλες με χερακια 20τεμ 58x72cm

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των αγαπημένων σας αντικειμένων με τις σακούλες Olympus με χερούλια. Με διαστάσεις 58x72cm και ποιότητα που διαρκεί, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας 20τεμ σήμερα!
Τιμή 1,39 €

Κυκλωψ λεκανη νo 171 ορθογωνια 16,5 lt

Η Κυκλωψ λεκάνη νο 171 ορθογωνια 16,5 lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εργασία στον κήπο ή τον χώρο σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τη μεγάλη χωρητικότητά της, σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε τώρα την Κυκλωψ λεκάνη και απολαύστε την άνεση και την αξιοπιστία που σας προσφέρει!
Τιμή 3,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκνος μουστάρδα απαλή χωρίς γλουτένη 500gr

Η μουστάρδα Κύκνος είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απαλή γεύση χωρίς γλουτένη. Με την πλούσια γεύση της και την υψηλή ποιότητά της, η μουστάρδα Κύκνος θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη δοκιμή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 4,63 €

Noxzema αποσμητικό roll-on invisible her 50ml

To αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Invisible, χάρη στην τεχνολογία Anti-Marks, προστατεύει τα ρούχα από λευκά και κίτρινα σημάδια. Η ειδική του σύνθεση φροντίζει την επιδερμίδα και τα ρούχα σας,απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί και προσφέρει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Eίναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει υπέροχο θηλυκό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,33 €

Dermomed κρεμοσάπουνο αμύγδαλο 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,92 €