• VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY BANANA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine  - 1
  • VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY BANANA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine  - 1

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY BANANA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ανανεωτική γεύση φράουλας και μπανάνας σε ένα φρουτώδες ηλεκτρονικό τσιγάρο VAK! Απολαύστε 600 τζούρες γεμάτες γεύση και απόλαυση, με 20mg νικοτίνη για έντονη ικανοποίηση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την ατμιστική εμπειρία σας!
41009
5214002495602
6,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ CASABLANCA ΔΙΑΦΑΝΟ 300ml (GC-21)

Το ποτήρι Casablanca διαφανο 300ml είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας ποτό. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην σερβιρισμένη σας κοκτέιλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Απογειώστε την εμπειρία σας με αυτό το όμορφο ποτήρι Casablanca!
Τιμή 2,32 €

Καντηλα για κερι 190e

Η καντήλα για κερί 190ε είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με το μοντέρνο της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η καντήλα αυτή θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας διακοσμητική λεπτομέρεια. Αποκτήστε τώρα την καντήλα για κερί 190ε και αναβάθμιστε τον χώρο σας με ένα απλό και κομψό τρόπο!
Τιμή 2,91 €

Vanish οχi action 470gr, pink

Η Vanish οxi action 470gr, ροζ χρώμα, είναι το ιδανικό προϊόν για την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων από τα ρούχα σας. Με τη δύναμη της σύνθεσής του, το Vanish αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, χωρίς κανέναν λεκέ να αντιστέκεται. Αποκτήστε το Vanish σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 4,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Φλώρινας λεμονάδα 330ml

Αναζωογονητική λεμονάδα 330ml από τη Φλώρινα, ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια δροσιστική γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Με φυσική γεύση λεμονιού και αναζωογονητικά συστατικά, αυτή η λεμονάδα θα σας κερδίσει με τη φρεσκάδα της και την απαλή γεύση της. Απολαύστε τη δροσιά και την ευεξία που σας προσφέρει η Φλώρινα λεμονάδα 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά.
Τιμή 0,44 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ με ινδοκάρυδο 400gr

Αποκτήστε το μοναδικό Τριαντάφυλλο πτι φουρ με ινδοκάρυδο 400gr και απολαύστε μια απόλυτα γευστική εμπειρία. Η πολύπλοκη γεύση του ινδοκάρυδου συνδυάζεται με τη φρεσκάδα του τριαντάφυλλου, δημιουργώντας έναν απόλυτα εθιστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γευστική ευχαρίστηση!
Τιμή 3,62 €

Aquafresh οδοντόκρεμα intense clean lasting fresh 75ml

Οδοντόκρεμα της Aquafresh με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.

Δράση: Λεύκανση

Τιμή 1,55 €