• TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B) | MrPanda.gr
  • TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B)

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B) είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε κήπο και αυλή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εύκολη χρήση, το πιστόλι νερού TNS θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τον κήπο σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στην περιποίηση του κήπου σας!
40480
5204558465303
2,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MISS SANDY ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 900ml - (M.S.POLYPL.ΚΟΚΚΟΥΣ ΒΑΜΜ.)

Η MISS SANDY ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 900ml είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η μοναδική φόρμουλα της θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και υγεία. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με φυσικό τρόπο!
Τιμή 4,19 €

SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ (20τεμ.) - (ΑΣΗΜΙ)

Το SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ (20τεμ.) - (ΑΣΗΜΙ) είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό του design. Με το SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ, θα δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα στον χώρο σας και θα εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.
Τιμή 1,97 €

TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr

Η απίστευτη γεύση της φράουλας στο TRIDENT SENSES STRAWBERRY 27gr θα σας κάνει να το θέλετε αμέσως! Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να το αγαπήσετε από την πρώτη μπουκιά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα χωρίς να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 1,01 €

Sensodyne οδοντόβουρτσα sensitive multicare expert λευκή μαλακή

Η SENSODYNE ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ SOFT SENSITIVE MULTICARE EXPERT είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που ψάχνετε για μια απαλή και αποτελεσματική λύση για την ευαίσθητη σας στοματική υγεία. Με εξειδικευμένες τρίχες που φροντίζουν απαλά τα δόντια σας και προσφέρουν προστασία από την τρυποφορία, αυτή η οδοντόβουρτσα θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποίθηση κάθε φορά που χαμογελάτε. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε την αίσθηση υγιεινών δοντιών κάθ

Τιμή 1,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona σερβιέτες feel free super 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

Bref μπλοκ WC power active nature pine 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Fabuloso καθαριστικό πατώματος με φρεσκάδα αγρού 1lt

ΕΝΤΟΝΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ! Το Fabuloso απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και λεκέδες από λίπη. Η αρωματική σύνθεσή του χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί για 24ώρες! Για κουζίνα, μπάνιο, πάτωμα και όλες τις επιφάνειες που πλένονται. Ανώτερη αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση

Τιμή 1,76 €

Break σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια 85gr

Η φυσική προσωπικότητα του φουντουκιού παρέα με τη σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ δημιουργούν άλλη μια απόλαυση στο τετράγωνο! Η Break Γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια κυκλοφορεί στο τετράγωνο σχήμα κατατεθέν της μάρκας, σε χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία και με εύκολο άνοιγμα.

Τιμή 1,60 €