• ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ  - 1
  • ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ  - 1

ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ

Η ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ με 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς μας φίλους! Με γεύση μπανάνας και γάλα, αυτή η κρέμα θα κάνει το πρωινό τους ακόμα πιο νόστιμο και θρεπτικό. Δοκιμάστε την τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
40353
8716200767552
6,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΤΣΙΝΑ 45 ΣΤΡΟΦΕΣ 500ml

Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΤΣΙΝΑ 45 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση. Με τις 45 στροφές σε κάθε φιάλη των 500ml, αυτή η ρετσίνα θα σας προσφέρει μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Απολαύστε τη με φίλους και οικογένεια και ανακαλύψτε τη γεύση της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.
Τιμή 2,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Viva χυμός με ανανά 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση ανανά χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,45 €

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με λεμόνι 60τεμ

Τα Dettol Υγρά Μαντηλάκια 32s Power Citrus είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρείτε την υγιεινή σας σε υψηλά επίπεδα. Με την αναζωογονητική αρωματική νότα του citrus, αφήνουν το δέρμα σας φρέσκο και καθαρό. Είναι βολικά συσκευασμένα σε πρακτική συσκευασία 32 τεμαχίων, ώστε να μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,50 €

Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900

Η Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900 είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού στο σπίτι! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την απίστευτη απόδοση καθαρισμού, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινή σας ρουτίνα χωρίς αυτή την εκπληκτική βούρτσα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στην καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 3,08 €

Omay αποσμητικό χώρου baby 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Garden flower χαρτί υγείας μωβ 3φυλλο 10τεμ

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,80 €