• NATIVA DOG 20KG  - 1
  • NATIVA DOG 20KG  - 1

NATIVA DOG 20KG

Η NATIVA DOG 20KG είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με την υψηλή ποιότητα συστατικών που περιέχει, εξασφαλίζει την υγιεινή διατροφή που χρειάζεται για να είναι ενεργητικός και υγιής. Η γεύση της είναι τόσο νόστιμη που ο σκύλος σας δεν θα μπορεί να αντισταθεί. Αγοράστε τώρα τη NATIVA DOG 20KG και προσφέρετε στον τετράποδο φίλο σας την καλύτερη διατροφή που μπορείτε.
40127
5202285420084
23,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ελιες αμφισσης 400gr, s,s mammouth 101-110

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των ελιών αμφισσέως 400gr, που προέρχονται από την ποιοτική ποικιλία s,s mammouth 101-110. Απολαύστε τις σε κάθε γεύμα, απολαύστε την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα που προσφέρουν. Αγοράστε τώρα και απολαύστε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι!
Τιμή 4,27 €

OMO ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 65μεζ. (3,640kg) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)

Η σκόνη πλυντηρίου OMO με το αρωματικό άρωμα των τροπικών λουλουδιών θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αίσθηση καθαριότητας. Με την προηγμένη τεχνολογία της OMO, τα ρούχα σας θα παραμείνουν λαμπερά και καθαρά με κάθε πλύση. Αφήστε το αρωματικό άρωμα των τροπικών λουλουδιών να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθάνεστε φρέσκοι κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα τη σκόνη πλυντηρίου OMO και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότη
Τιμή 10,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos vero υγρό καθαριστικό τζαμιών με ξύδι διαφανές 4lt

Το καθαριστικό τζαμιών της εταιρείας Flos, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Τιμή 4,61 €

Floreal τάλκ-πούδρα 200gr

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Ιδανικό για τη προστασία των βρεφών σε ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία.

Τιμή 1,21 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο λεμόνι spray 750ml

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό, με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί, για να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με τη σκόνη, τη γύρη, τον σκύλο και τη γάτα. Επιπλέον, αφαιρεί κάθε ίχνος βρομιάς και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι είναι ιδανικό για το μπάνιο, τη κουζίνα και τις επιφάνειες του σπιτιού,που πλένονται, όπως: ψυγεία, νεροχύτες, μπανιέρες, βρύσες, πόμολα, επιφάνειες γραφείου, καρέκλες, έπιπλα βεράντας κλπ.

Τιμή 2,79 €

Babycare calming μωρομάντηλα 3x63τεμ

Τα Babycare calming μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη φροντίδα του μωρού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που περιέχει φυσικά συστατικά, αυτά τα μωρομάντηλα προσφέρουν απαλή και αποτελεσματική φροντίδα για το δέρμα του μωρού σας. Εξασφαλίζουν ότι το μωρό σας θα αισθάνεται άνετο και καθαρό κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αγοράσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και το μωρό σας
Τιμή 2,74 €