• TNS ΚΟΝΤΑΡΙ ΞΥΛΙΝΟ 120cm - (3 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-950-1239) Tns - 1
  • TNS ΚΟΝΤΑΡΙ ΞΥΛΙΝΟ 120cm - (3 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-950-1239) Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΚΟΝΤΑΡΙ ΞΥΛΙΝΟ 120cm - (3 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-950-1239)

Αφήστε τον χρήστη να νιώσει την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια με το ξύλινο κοντάρι 120cm της Tns. Με την εξαιρετική ποιότητα και την κομψή σχεδίαση του, αυτό το προϊόν θα γίνει ο απόλυτος σύντροφος στις βόλτες σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία υπέροχα χρώματα που θα αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
37493
5204558398847
0,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ γιογιο παιδικο

Το Κυκλωψ γιογιο παιδικό είναι ένα προϊόν που θα συναρπάσει τους μικρούς μας φίλους. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και τα ζωηρά χρώματα, το Κυκλωψ γιογιο παιδικό θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών και θα τους κρατήσει απασχολημένους και διασκεδασμένους για ώρες. Αποκτήστε το Κυκλωψ γιογιο παιδικό τώρα και δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να απολαύσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και δημιουργικότητας.
Τιμή 2,02 €

ΞΥΛΙΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ 100τεμ

"Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία μαγειρικής με τα ΞΥΛΙΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ 100τεμ! Κάθε μαχαίρι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, προσφέροντας ακρίβεια και άνεση στην κοπή. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή τους, αυτά τα μαχαίρια θα αναβαθμίσουν την κουζίνα σας και θα κάνουν την μαγειρική σας εμπειρία απόλαυση! Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μοναδικές σας δημιουργίες!"
Τιμή 2,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα βανίλια 5x0,2gr

Η Ματίνα βανίλια 5x0,2gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της γεύσης βανίλιας. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και δώστε μια νότα γλυκύτητας στη ζωή σας. Αγοράστε τώρα τη Ματίνα βανίλια 5x0,2gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,45 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά πράσινο μήλο 4x15τεμ

Αντιβακτηριδιακά μαντήλια με άρωμα πράσινο μήλο, που χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη εξουδετερώνουν βακτήρια και τους ιούς Η1Ν1 και Η3Ν2.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά σε οποιοδήποτε χώρο.

Τιμή 1,68 €

Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων με χαμομήλι 26μεζ 1,575lt

Με την δύναμη του πράσινου σαπουνιού και με φυσικό εκχύλισμα ελιάς δημιουργήσαμε την συμπυκνωμένη φυσική σύνθεσή του με άριστους καθαριστικούς παράγοντες . Τα ενεργά συστατικά του, το κάνουν αποτελεσματικό και στους πιο επίμονους λεκέδες .Με φυσικό διακριτικό άρωμα πιστοποιημένο δερματολογικά και υποαλλεργικά είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες .Πιστοποιημένο προιόν VEGAN. Η συσκευασία περιέχει 26 πλύσεις . Είναι βιοαποικοδομήσιμο και η φιάλη του είναι ανακυκλώσιμη .

Τιμή 6,38 €

Βίκος cola 6x330ml

Αεριούχο αναψυκτικό COLA με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια.

Τιμή 2,19 €