• ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ (2τεμ.) - (SPIDERMAN)  - 1
  • ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ (2τεμ.) - (SPIDERMAN)  - 1

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ (2τεμ.) - (SPIDERMAN)

Η πιο cool οδοντόβουρτσα για τα μικρά σας super heroes! Με το αγαπημένο τους Spiderman σχέδιο, αυτή η παιδική οδοντόβουρτσα θα κάνει το βουρτσισμα των δοντιών μια απόλαυση. Το καπάκι της θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν την οδοντική τους υγεία, ενώ οι μικροί σας ήρωες θα ενθουσιαστούν με το design της. Αποκτήστε τώρα την οδοντόβουρτσα Spiderman για να κάνετε το βουρτσισμα των δοντιών πιο διασκεδαστικό από ποτέ!
37251
5012616267154
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Skip καψουλες 38τεμ trio 802gr, srping fresh

Αποκτήστε φρεσκάδα και αίσθηση άνοιξης στο σπίτι σας με τις καψούλες Skip 38τεμ trio 802gr, σε άρωμα spring fresh. Ανανεώστε τα ρούχα σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αγοράστε τώρα και απολαύστε πλύσεις που ξεχωρίζουν!
Τιμή 11,25 €

The lttlies πινεζες χρωματιστες blister 100τεμ

The lttlies πινεζες χρωματιστες blister 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά νύχια. Με μια ποικιλία χρωμάτων που θα σας ενθουσιάσει, αυτές οι πινέζες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια που θα ξεχωρίσουν. Αποκτήστε τις τώρα και ανανεώστε το look σας με έναν μοναδικό τρόπο!
Τιμή 1,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα κόλιανδρο τριμμένο 30gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 1,23 €

I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του χαρτιού υγείας I Love Paper, με τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 10x90gr και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει το I Love Paper. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο άνετη και ευχάριστη με το χαρτί υγείας που λατρεύετε.
Τιμή 2,90 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400gr

Η "Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα σε κύβους, με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα πιθανώς να περιέχει κομμάτια φρούτων όπως πεπόνι, μάνγκο, ανανάς, βερίκοκο και άλλα, που είναι χαρακτηριστικά των τροπικών περιοχών και συνήθως έχουν φρουτώδη, γλυκιά και εξωτική γεύση.

Τιμή 4,48 €