ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία της κουζίνας. Με την αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε να κόψετε κάθε είδος φρούτου με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική λαβή του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε με άνεση και ασφάλεια, ενώ η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206) σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
36806
5209800049485
0,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλλατινη soft kings cookie χ, ζαχαρη 160gr, dark choco

Το Αλλατινη soft kings cookie χ, ζαχαρη 160gr, dark choco είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν βασιλιάς και να απολαύσετε την γλυκιά γεύση του dark choco. Με ένα μόνο δάγκωμα, θα ανακαλύψετε την τέλεια συνδυασμό γεύσεων που θα σας κερδίσει αμέσως. Μη διστάσετε, απλά δοκιμάστε το και θα καταλάβετε!
Τιμή 1,83 €

Nature valley τραγανες μπαρες μουσλι με μελι 18x42gr 756gr- 36bars

Απολαύστε την τραγανή γεύση των μπάρων μούσλι Nature Valley με μέλι! Με 18 μπάρες στη συσκευασία, αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο, υγιεινό και νόστιμο σνακ. Απολαύστε τις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ανανεώστε τις ενέργειές σας με αυτές τις νόστιμες μπάρες μούσλι!
Τιμή 13,47 €

Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας

Η Practic καλλυμα προστασίας για την λεκάνη τουαλέτας είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Practic καλλυμα προστασίας θα προστατέψει την λεκάνη της τουαλέτας σας από γρατζουνιές και φθορές, διατηρώντας την πάντα καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το Practic καλλυμα προστασίας σήμερα και απολαύστε μια άνετη και υγιεινή εμπειρία στην τουαλέτα σας!
Τιμή 1,53 €

ΠΙΑΤΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (43x28.6x2.5cm) - (10τεμ.) (V 43)

Η πιατέλα αλουμινίου μιας χρήσης είναι η ιδανική λύση για να σερβίρετε τα πιο νόστιμα φαγητά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 43x28.6x2.5cm και ποσότητα 10 τεμάχια, αυτή η πιατέλα αλουμινίου είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση σε εκδηλώσεις, εστιατόρια ή ακόμα και για οικιακή χρήση. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στην σερβιριστική σας εμπειρία μια νέα διάσταση!
Τιμή 5,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Jacobs espresso 8 lungo & intenso κάψουλες 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,19 €

Agrino ρυζογκοφρέτα mini με pizza 50gr

Οι mini ρυζογκοφρέτες της Agrino σέβονται και ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για απόλαυση χωρίς ενοχές, αφού είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, περιέχουν λιγότερο από 100 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη.

Τιμή 1,04 €

Condito μαγιονέζα light 500ml

Πλαισιώνει κάθε σας πιάτο, χωρίς να σας στερεί την μοναδική, πλούσια γεύση της κλασικής μαγιονέζας. Συνοδέψτε τα πιάτα σας με τη light Μαγιονέζα Condito, χωρίς να νιώθετε τύψεις και ενοχές!

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,60 €

Kinder bueno 107,5gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 2,94 €