• ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206) | MrPanda.gr
  • ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206) | MrPanda.gr

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία της κουζίνας. Με την αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε να κόψετε κάθε είδος φρούτου με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική λαβή του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε με άνεση και ασφάλεια, ενώ η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206) σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
36806
5209800049485
0,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MILKA BISCUITS CHOCO COW 40g

Τα MILKA BISCUITS CHOCO COW 40g είναι ο ορισμός της απόλαυσης! Με τη συνδυασμό του νόστιμου σοκολατένιου γάλακτος και των τραγανών μπισκότων, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει και αποκτήστε τα MILKA BISCUITS CHOCO COW 40g τώρα!
Τιμή 0,44 €

SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC)

Η SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC) είναι η ιδανική επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική προστασία στα υφάσματα. Αποκτήστε την SKIP ΣΚΟΝΗ τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε πλύσιμο!
Τιμή 24,82 €

MIGLIOR ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΡΟΚΕΤΑ 1,5kg - (JUNIOR) (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)

Η Miglior σκυλοτροφή κροκέτα 1,5kg (Junior) (Κοτόπουλο) είναι η ιδανική επιλογή για το νεαρό σκυλάκι σας. Με φρέσκο κοτόπουλο ως βασική πηγή πρωτεΐνης, αυτή η σκυλοτροφή προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο μικρός φίλος σας για να μεγαλώσει δυνατός και υγιής. Η υψηλή ποιότητα των συστατικών και η εξειδικευμένη φόρμουλα κάνουν αυτή τη σκυλοτροφή μια απόλαυση για κάθε σκύλο. Αγοράστε τώρα τη Miglior σκυλοτροφή και δώστε στον τετράποδ
Τιμή 3,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Tramontina μαχαίρια με πλαστική λαβή 2τεμ

Τα μαχαίρια Tramontina με πλαστική λαβή 2τεμ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την αξιοπιστία και ποιότητα της μάρκας Tramontina, αυτά τα μαχαίρια θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα γεύματα με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική σχεδίαση και η ανθεκτική κατασκευή τους τα καθιστούν ιδανικά για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για μια απροβλημάτιστη μαγειρική εμπειρία!
Τιμή 3,76 €

Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 λευκό 130ml 50τεμ

Το ποτήρι ελληνικού καφέ Lux-Plast No501 είναι λευκό χρώμα, με χωρητικότητα 130ml και πακέτο 50 τεμαχίων. Ιδανικό για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ με άνεση και στυλ.

Τιμή 0,44 €

Break σοκολάτα με αμύγδαλα, πορτοκάλι & λεμόνι 85gr

Η λευκή σοκολάτα Break με αμύγδαλα, πορτοκάλι και λεμόνι 85gr της εταιρίας Ίον είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε κάθε δόση από τον συνδυασμό γλυκού, ξινού και κρεμώδους, που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τη νέα αγαπημένη σας λιχουδιά.
Τιμή 1,60 €

Λάβδας καραμέλες super jelly 400gr

Οι Λάβδας καραμέλες super jelly 400gr είναι το απόλυτο γλυκό απόλαυσης! Με την μοναδική τους γεύση και υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τις απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε τις τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις!
Τιμή 5,10 €

Λουμίδης καφές ελληνικός ντεκαφεινέ 143gr

Μια απολαυστική επιλογή καφέ, για όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδανική για όσους αποφεύγουν την καφεΐνη.

Η αφαίρεση της καφεΐνης γίνεται με 100% φυσικό τρόπο: αποκλειστικά με την χρήση νερού, διατηρώντας το άρωμα και την γεύση του καφέ. Οι κόκκοι βυθίζονται σε νερό και η καφεΐνη που είναι από τη φύση της μια υδατοδιαλυτή ουσία, σιγά σιγά απομακρύνεται.

Xρησιμοποιείται για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 4,03 €