• ΣΧΟΙΝΙ ΡΟΥΧΩΝ 20m - (ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ)  - 1
  • ΣΧΟΙΝΙ ΡΟΥΧΩΝ 20m - (ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ)  - 1

ΣΧΟΙΝΙ ΡΟΥΧΩΝ 20m - (ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ)

Ανακαλύψτε το νέο σχοινί ρούχων 20m - (Συρματίνο) και δώστε στο στυλ σας μια νέα διάσταση. Με ανθεκτικό συρματίνο υλικό και μήκος 20 μέτρων, αυτό το σχοινί είναι ιδανικό για κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε!
36720
5203642114127
1,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ηλιοτροπιο δισκος ξηρων καρπων 520gr, mix

Φωτεινός, γευστικός, θρεπτικός δίσκος ξηρών καρπών 520gr που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των γεύσεων! Απολαύστε τον σε κάθε στιγμή της ημέρας, μόνο ή με φρούτα και γιαούρτι. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ, ενώ το μείγμα των διαφορετικών καρπών προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την γεύση και τα οφέλη του Ηλιοτροπίου δίσκου ξηρών καρπών 520gr!
Τιμή 9,55 €

Πηρουνα inox 33,5cm 216-1

Το Πηρουνα inox 33,5cm 216-1 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματική ή οικιακή κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα!
Τιμή 2,18 €

FINISH 100 tabs POWERBALL

Το FINISH 100 tabs POWERBALL είναι η ιδανική λύση για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και απόλυτα καθαρά. Αποκτήστε το FINISH 100 tabs POWERBALL τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 11,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Kit Kat γκοφρέτα white 41,5gr

Η Kit Kat γκοφρέτα white 41,5gr είναι ένα από τα πιο γευστικά γλυκά που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η λευκή σοκολάτα συνδυάζεται με το τραγανό γκοφρέτα για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την κάθε μέρα ως ένα γλυκό διάλειμμα ή μοιραστείτε τη με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τώρα τη Kit Kat γκοφρέτα white 41,5gr και απολαύστε τη γεύση της!
Τιμή 0,95 €

Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση πορτοκάλι χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,35 €

Air Wick υγρό ανταλλακτικό αρωματικό χώρου spray pure meditteranean sun 250ml

Απογειώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN! Αυτό το ανταλλακτικό θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του μυρωδιά στις ακτές της Μεσογείου, δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεμάτο φως και ενέργεια με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN!

Τιμή 3,14 €

Melissa σπαγγέτι με καρότο 400gr

Σπαγγέτι με καρότο από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό καρότου.

Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και είναι χαμηλά σε λιπαρά ενώ είναι κατάλληλα και για vegan.

Τιμή 1,43 €