• Tns καλαθι απλυτων πλαστικο με ξυλινες λαβες 60lt ροζ tp605 Tns - 1
  • Tns καλαθι απλυτων πλαστικο με ξυλινες λαβες 60lt ροζ tp605 Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns καλαθι απλυτων πλαστικο με ξυλινες λαβες 60lt ροζ tp605

Το Tns καλάθι απλυτων πλαστικό με ξύλινες λαβές 60lt ροζ tp605 είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό καθαρισμό σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 60 λίτρων, μπορείτε να αποθηκεύσετε άφθονα απλύτων ρούχων, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. Οι ξύλινες λαβές προσδίδουν ένα αίσθημα φυσικής ομορφιάς και ζεστασιάς, ενώ η ροζ απόχρωση προσθέτει μια διακριτική νότα χρώματος στον χώρο σας. Αγοράστε το Tns καλάθι απλυτων τώρα και αναβαθμίστε τ
35217
5204558396973
12,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rexona roll-on 50ml cotton dry

Η Rexona roll-on 50ml cotton dry είναι η καλύτερη επιλογή για να νιώθετε φρέσκοι και σίγουροι όλη μέρα. Η ειδική τεχνολογία της Rexona εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία ενάντια στον ιδρώτα και την κακοσμία, ενώ το άρωμά της βαμβακιού σας χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με αυτό το απαραίτητο προϊόν περιποίησης.
Τιμή 2,04 €

ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΜΥΛΟΣ 15cm (6315)/(κεραμικο μαχαιρι)

Ο ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΜΥΛΟΣ 15cm (6315) με κεραμικό μαχαίρι είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα κάνει τη μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη. Ο ακρυλικός σώμα του μύλου εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ το κεραμικό μαχαίρι εξασφαλίζει ότι τα μπαχαρικά και οι μπούκωνες θα τεμαχίζονται με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τον ΑΚΡΥΛΙΚΟΜΥΛΟ 15cm (6315) σήμερα και αναβαθ
Τιμή 6,39 €

TNS ΜΠΩΛ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 3,8lit - (113142)

Ανακαλύψτε το νέο TNS ΜΠΩΛ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 3,8lit - (113142) και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει. Ιδανικό για κάθε χρήση στην κουζίνα σας, το μπολ αυτό θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός στην προετοιμασία των γευμάτων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη.
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr

Tο σκουμπρί φιλέτο FLOKOS αλιεύεται στις ανοιχτές θάλασσες του Βόρειου Ατλαντικού και φέρνει στο τραπέζι σας την φρεσκάδα και την λαχταριστή γεύση ενός ιδιαίτερα θρεπτικού ψαριού. Τα φιλέτα σκουμπριού είναι εξαιρετικής ποιότητας που χαρακτηρίζονται από την ανοιχτόχρωμη, αφράτη και σφριγηλή σάρκα τους.

Τιμή 2,98 €

Ματίνα χουρμάδες 200gr

Οι χουρμάδες είναι ένα είδος ξηρού φρούτου που προέρχεται από τα φρούτα του φοίνικα. Οι χουρμάδες είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και φυσικά γλυκαντικά. Αναφορικά με την αναφορά "Ματίνα χουρμάδες 200gr", αναφέρεται σε μια συσκευασία χουρμάδων βάρους 200 γραμμαρίων.

Τιμή 1,40 €

Axion υγρό καθαριστικό για άλατα 4lt

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Ψεκάζετε, σκουπίζετε με πανί και ξεβγάζετε.

Ισχυρά όξινο (pH:3). Καθαρίζει δραστικά τα άλατα, τα υπολείμματα σαπουνιού, τις εναποθέσεις του νερού, από τις μη ευαίσθητες επιφάνειες.

Με άρωμα λεμόνι. Εξαιρετικά δυνατό προϊόν. Καθαρίζει άλατα και βρωμιές χωρίς τρίψιμο.

Τιμή 5,08 €

Μελετιάδης λουκούμια μπουκιές 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια μπουκιές 300γρ φαίνεται να είναι μια ποικιλία λουκουμιών σε μορφή μπουκιών από την εταιρεία Μελετιάδης. Οι λουκούμια είναι παραδοσιακά γλυκά εδέσματα που παρασκευάζονται από εκχύλισμα ζελέ φρούτων ή φυτικών ριζών και συνήθως περιέχουν ζάχαρη για γλυκύτητα και υφή.

Τιμή 2,30 €

Luxplast σακουλα απορριματων ρολο με κορδονι 10τεμ- 54x75cm

Η Luxplast σακούλα απορριμάτων ρολό με κορδόνι 10τεμ- 54x75cm είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και οργανωμένο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, αυτή η σακούλα απορριμάτων θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη ζωή!
Τιμή 0,58 €