• Skip καψουλες 38τεμ trio 802gr, srping fresh  - 1
  • Skip καψουλες 38τεμ trio 802gr, srping fresh  - 1

Skip καψουλες 38τεμ trio 802gr, srping fresh

Αποκτήστε φρεσκάδα και αίσθηση άνοιξης στο σπίτι σας με τις καψούλες Skip 38τεμ trio 802gr, σε άρωμα spring fresh. Ανανεώστε τα ρούχα σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αγοράστε τώρα και απολαύστε πλύσεις που ξεχωρίζουν!
33929
8720181378898
11,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt

Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε φρεσκάδα και απαλότητα στα ρούχα σας. Η προηγμένη του φόρμουλα εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, ενώ η μοναδική του μυρωδιά θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt τώρα και απολαύστε καθαρά και αρωματικά ρούχα με μια μόνο πλύση!
Τιμή 3,14 €

ΜΠΩΛ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ PC 7x7cm ΑΣΠΡΟ GS-02W

Το τετράγωνο μπωλ PC 7x7cm σε λευκό χρώμα είναι ο τέλειος συνοδός για τον καθημερινό σας καφέ ή το τσάι. Με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, αυτό το μπωλ θα δώσει στο τραπέζι σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μοναδικό κομμάτι!
Τιμή 1,07 €

Practic γαντια νιτριλιου 10τεμ medium μαυρα

Τα Practic γάντια νιτριλίου 10τεμ medium μαύρα είναι ιδανικά για κάθε χρήση. Με την υψηλή ποιότητά τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα εξαιρετικά γάντια και να διακριθείτε σε κάθε δραστηριότητα που επιλέγετε. Αγοράστε τα τώρα και δεν θα χάσετε!
Τιμή 1,03 €

Ροδιον χυμος σε γυαλινο 250ml 100% χυμος ροδι

Απολαύστε τον φρέσκο και γεμάτο γεύση χυμό ροδιού της εταιρίας μας, σε ένα πανέμορφο γυάλινο μπουκάλι 250ml. Με 100% φυσικό χυμό ροδιού, αυτός ο χυμός δεν αποτελεί απλά ένα προϊόν, αλλά μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Αναζωογονηθείτε με τον φυσικό του χαρακτήρα και ανεβάστε τη διάθεσή σας σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τον χυμό ροδιού μας τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης!
Τιμή 2,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml τονωση & ενυδατωση αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml είναι η ιδανική επιλογή για την τόνωση και ενυδάτωση των μαλλιών σας. Με την ειδική αντλία της εταιρίας Παπουτσάνης, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στη χρήση του προϊόντος. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή με το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των μαλλιών!
Τιμή 2,60 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 7 ξανθό 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Haribo roulette ρολάκια ζαχαρωτών 25gr

Λαχταριστά ζελεδάκια Haribo Roulette! Τι γεύση θα σου τύχει; Με τις πέντε, λαχταριστές γεύσεις του HARIBO Roulette ό,τι και να τύχεις θα είναι απόλαυση! Φρουτένια λιχουδιά με γεύση λεμονιού, πορτοκαλιού, ανανά, φραμπουάζ και φράουλας, με την έξυπνη συσκευασία για να παίζεις ρουλέτα και να το έχεις μαζί σου παντού!

Τιμή 0,31 €

Ζαναέ σπιτική κοτόσουπα 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Συσκευασία των 200γρ.

Τιμή 2,17 €