• Κουβας ιταλιας 14lt με μυτη  - 1
  • Κουβας ιταλιας 14lt με μυτη  - 1

Κουβας ιταλιας 14lt με μυτη

Το Κουβάς Ιταλίας 14lt με μυτη της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ανθεκτικός, λειτουργικός και ευέλικτος, ο Κουβάς Ιταλίας 14lt θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε σας βήμα.
33373
5201856000007
2,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Δισκοπανα 12τεμ crochet 30x45cm

Το Δισκοπανα 12τεμ crochet 30x45cm είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και το όμορφο σχεδιασμό του. Με αυτό το προϊόν, θα μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητα υλικών του θα εξασφαλίσει την αντοχή του με το πέρασμα του χρόνου. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα Δισκοπανα 12τεμ crochet 30x45cm για έναν χώρο που θα ξεχωρίζει!
Τιμή 2,79 €

POWER PRO DELUXE ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. - (ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ)

Η POWER PRO DELUXE ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. με γεύση αλατισμένη καραμέλα είναι η ιδανική επιλογή για να απολαμβάνετε ένα υγιεινό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις. Απολαύστε τη γεύση της αλατισμένης καραμέλας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με την POWER PRO DELUXE ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. - (ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ)!
Τιμή 1,98 €

PANTENE CONDITIONER 220ML SUAVE LISO (ΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ)

Το PANTENE CONDITIONER 220ML SUAVE LISO είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που επιθυμείτε λεία μαλλιά με λάμψη και υγιή όψη. Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει τα μαλλιά σας βαθιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θερμότητα των styling εργαλείων. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και εύκολα στο χτένισμα. Αφήστε το PANTENE CONDITIONER 220ML SUAVE LISO να σας χαρίσει την υπέροχη εμπειρία περιποίησης που αξίζετε.
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Fanta αναψυκτικό λεμονάδα 500ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 7% χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 1,09 €

Dermomed κρεμοσάπουνο αμύγδαλο 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,92 €

Red bull ενεργειακό ποτό γυάλινη φιάλη 250ml

Ανθρακούχο ενεργειακό ποτό με καφεΐνη, ταυρίνη, βιταμίνες ομάδας B και ζάχαρη. Η περιεκτικότητα καφεΐνης στο RED BULL είναι περίπου η ίδια σε μια κούπα καφέ και η περιεκτικότητα σε ζάχαρη είναι συγκρίσιμη με τα επίπεδα ζάχαρης σε ισοδύναμη ποσότητα χυμού μήλου ή πορτοκαλιού.

Απολαύστε το παγωμένο. Αναζωογονεί Σώμα και Πνεύμα.®

Τιμή 1,67 €

Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ κοκκινη

Ζebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και το μοναδικό σχεδιασμό της κόκκινης πολυτελούς χαρτοπετσέτας 33x33cm 35 τεμαχίων από την Ζebra. Ιδανική για κάθε περίσταση, θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή και την απαλότητά της. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 0,73 €

Κουτάλια παγωτού ξύλινα 9,5cm 100τεμ

Αποκτήστε τώρα τα υπέροχα ξύλινα κουτάλια παγωτού 9,5cm σε συσκευασία 100 τεμαχίων! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτά τα κουτάλια θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης κάθε φορά που θα τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και κομψότητα, και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας σε κάθε ευκαιρία. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του παγωτού!
Τιμή 1,44 €