• Νεφελη πιατο βαθυ 23cm 1259βαθυ  - 1
  • Νεφελη πιατο βαθυ 23cm 1259βαθυ  - 1

Νεφελη πιατο βαθυ 23cm 1259βαθυ

Το βαθύ πιάτο Νεφέλη 23cm είναι η ιδανική επιλογή για το σερβίρισμα των πιο νόστιμων γευμάτων σας. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στην τραπεζαρία σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
33039
3303933039
3,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oscar τρουφα 100gr, πολυχρωμη διακοσμητικη

Η πολυχρωμη διακοσμητική Oscar τρούφα 100gr είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας κερδίσει με την υπέροχη γεύση της και τα εντυπωσιακά χρώματά της. Αφήστε την να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο γεύσεων και αισθήσεων που θα σας κάνει να αισθάνεστε μοναδικοί και ξεχωριστοί. Απολαύστε την κάθε μέρα και ανακαλύψτε την πραγματική σας ευχαρίστηση στη γεύση.
Τιμή 1,54 €

REMOVE ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ (20τεμ.) - (ΣΩΜΑΤΟΣ) (STUBBORN)

Αφαιρέστε εύκολα και γρήγορα τα μακριά τρίχωμα με τις ταινίες αποτρίχωσης (20 τεμάχια) της εταιρίας (ΣΩΜΑΤΟΣ) (STUBBORN). Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με ένα απλό βήμα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ομαλότητας!
Τιμή 3,93 €

OKF ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΟ ΡΟΦΗΜΑ 240ml - (ΒΑΝΙΛΙΑ)

Ανακαλύψτε την απόλαυση της βανίλιας με το OKF πρωτεϊνούχο ρόφημα 240ml. Μια απόλυτα γευστική επιλογή για να απολαύσετε την πρωτεΐνη σας και να δώσετε μια ενέργεια στην καθημερινότητά σας. Απολαύστε τη γευστική βανίλια και αισθητική του προϊόντος, και ανανεώστε τον οργανισμό σας με το OKF πρωτεϊνούχο ρόφημα.
Τιμή 1,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Ιώ ζάχαρη καστανή 1kg

Η καστανή ζάχαρη της εταιρείας ΙΩ σε κρυσταλλική μορφή, αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελάσα. Eίναι πιο αρωματική και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκο από τη λευκή, για αυτό χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να διαλυθει σε ροφήματα και γλυκά. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κάποια θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο και φυλλικό οξύ, ενώ Θερμιδικά αποδίδει τις ίδιες θερμίδες με τη λευκή.

Τιμή 1,86 €

Magic cloth στεγνά πανάκια ηλεκτροστατικής δράσης 20τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 20 τεμαχίων. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 1,70 €

AIM οδοντόκρεμα white now activated charcoal 75ml

Οδοντόκρεμα με κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση που συνδυάζει mineral clay με activated charcoal. Απομακρύνει φυσικά τους λεκέδες, ενώ είναι απαλή με το σμάλτο. Ενισχυμένη με την τεχνολογία White correct της White Now για ένα ΑΜΕΣΑ* λευκότερο χαμόγελο.

* Το αποτέλεσμα της λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. 96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

100% ανακυκλώσιμη συσκευασία - Το σωληνάριο** περιέχει 31% ανακυκλωμένο πλαστικό.

**Με εξαίρεση το καπάκι.

Τιμή 2,96 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel λεμόνι 3x30μεζ 3x600ml

Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε μορφή τζελ με βαθιά καθαριστική δράση ακόμα και στα πιο ανθεκτικά λίπη. Xαρίζει στα σκεύη απίστευτη λάμψη και καθαριότητα.

Τιμή 15,00 €

Tns πατάκι μπάνιου 40x60cm

Το Tns πατάκι μπάνιου 40x60cm είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, το πατάκι Tns θα προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε κάθε βήμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 4,11 €