• Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 1000ml -50τεμ μαυρο  - 1
  • Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 1000ml -50τεμ μαυρο  - 1

Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 1000ml -50τεμ μαυρο

Το σκεύος μικροκυμάτων αμερικανικού τύπου με καπάκι 1000ml σε μαύρο χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τον θέρμανση των φαγητών σας. Με ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να διευκολύνετε τη ζωή σας!
32176
5213006899867
10,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πάτος υποδημάτων σιλικόνης ανδρικός one size No41-45

Ανανεωμένος στυλ και άνεση σε κάθε βήμα! Αποκτήστε τον ανδρικό πάτο υποδήματος σιλικόνης one size No41-45 για να αισθανθείτε άνετα και σταθερά όλη μέρα. Η ποιότητα και η αντοχή του υλικού θα σας ενθουσιάσει, ενώ η ευελιξία του θα σας εξασφαλίσει τέλεια εφαρμογή σε κάθε τύπο υποδήματος. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και αισθανθείτε άνετα κάθε στιγμή με αυτό τον πάτο υποδήματος σιλικόνης!
Τιμή 1,63 €

Δισκοπανα 12τεμ crochet 30x45cm

Το Δισκοπανα 12τεμ crochet 30x45cm είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και το όμορφο σχεδιασμό του. Με αυτό το προϊόν, θα μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητα υλικών του θα εξασφαλίσει την αντοχή του με το πέρασμα του χρόνου. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα Δισκοπανα 12τεμ crochet 30x45cm για έναν χώρο που θα ξεχωρίζει!
Τιμή 2,79 €

Σιτα τηγανιου με ανοξειδωτο πλεγμα 1000139

Η Σιτα τηγανιού με ανοξείδωτο πλέγμα 1000139 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το ανθεκτικό ανοξείδωτο πλέγμα, αυτή η σιτα τηγανιού θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ακρίβεια. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τη δική σας σιτα τηγανιού τώρα!
Τιμή 1,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Foli fix σακούλες τροφίμων 3lt 25x35cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 3lt 25x35cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε τώρα τις σακούλες Foli fix και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν!
Τιμή 0,45 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας ορθογώνιο secret

Η τουαλέτα Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μπάνιο. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, η Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 5,45 €

Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 750ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για ανάλαφρη αίσθηση, όγκο & λάμψη για λιπαρά μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Δενδρολίβανο για τη μείωση της λιπαρότητας.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 4,29 €