• Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml Flos - 1
  • Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml Flos - 2
  • Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml Flos - 3
  • Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml Flos - 4
  • Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml Flos - 5
  • Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml Flos - 6
  • Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml Flos - 1
  • Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml Flos - 2
  • Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml Flos - 3
  • Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml Flos - 4
  • Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml Flos - 5
  • Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml Flos - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlos

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

4221
5202912002041
1,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
Ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε πριν ξεβγάλετε με ένα υγρό πανί.
Σκληρή βρωμιά: αφήστε το προϊόν να δράσει για λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεβγάλετε.
Φούρνος: θερμάνετε το φούρνο (40-50oC) και στη συνέχεια σβήστε τον. Ψεκάστε το προϊόν, περάστε με ενα υγρό σφουγγαράκι ή πανί και μετά ξεβγάλετε.
Γρίλιες και φίλτρα απορροφητήρα: βάλτε το φίλτρο ή τη γρίλια μέσα σε ένα διάλυμα νερού με 10% Overlay ultra Λιποκαθαριστή και στη συνέχεια ξεβγάλετε.
Οικιακές και Ηλεκτρικές συσκευές: ψεκάστε πάνω σε υγρό πανί, περάστε την επιφάνεια και στεγνώστε Σιγουρευτείτε ότι έχετε πρώτα βγάλει την ηλεκτρική συσκευή από την πρίζα. Μην το χρησιμοποιείτε σε διαφανή πλαστικά, βερνικωμένες και ευαίσθητες επιφάνειες. Για χρήσεις διαφορετικές από αυτές που συνιστάται, δοκιμάστε το προϊόν σε ένα κρυφό σημείο της επιφάνειας.
Οδηγίες Προφύλαξης
ΚΙΝΔΥΝΟΣ - Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. Μην αναπνέετε εκνεφώματα.

Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ Πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής αφαιρέστε τους ἔφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΈΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.

Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων : 210 7793777.
Δερματικά εγκαύματα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cif κρέμα γενικού καθαρισμού με λουλούδια 500ml

Το καθαριστικό γενικής χρήσης σε μορφή κρέμας της εταιρείας Cif, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

  • Δώστε λάμψη στις επιφάνειές σας, όπως κεραμικές, ανοξείδωτες, εμαγιέ, πλαστικές και υαλοκεραμικές.
  • Απομακρύνει υπολείμματα καμένου φαγητού, δύσκολη βρωμιά και κατάλοιπα, δύσκολα λίπη.
Τιμή 1,84 €

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray για ανοξείδωτες επιφάνειες 250ml

Ανανεώστε τη λάμψη των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό spray 250ml. Κάντε τα ανοξείδωτα επιφάνειες να λάμψουν ξανά και να δείχνουν σαν καινούργιες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 4,51 €

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 750ml

Αλκαλικό καθαριστικό της εταιρείας Spark για καμένα λίπη και λάδια. Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 2,27 €

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό για άλατα εσπρεσιέρας δυνατό 250ml

Το Dr beckmann καθαριστικό για άλατα εσπρεσιέρας δυνατό 250ml είναι ο μυστικός σας σύμμαχος για έναν καθαρό και λειτουργικό μηχανισμό εσπρεσσομηχανής. Με τη δύναμη του Dr beckmann, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, ενώ η εσπρεσιέρα σας παραμένει απόλυτα λειτουργική και αποδίδει την καλύτερη γεύση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Dr beckmann καθαριστικό για άλατα εσπρεσιέρας τώρα και απολαύστε την τέλεια εμπειρία του καφέ στο σπί
Τιμή 4,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark spray χλωροκαθαριστικό 750ml

Το καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Spark, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Οδηγίες Χρήσης: Απλά ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. Σκουπίστε με ένα καθαρό νωπό πανί και αφήστε να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Μην ψεκάζετε προς τα μάτια. Για οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεοράσεων ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή.

Τιμή 1,81 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n care Chamomile είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η αγνή σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε, καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα. Φυσικό pH 5,5.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,16 €

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & καρύδα 50gr

Το απόλυτο γλυκό σνακ: πλούσια σοκολάτα γάλακτος με 20% πρωτεΐνη, nougat καρύδας και crisp rice. Ιδανική μπάρα πρωτεΐνης για όλες τις ώρες της ημέρας και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Τιμή 1,44 €

Elvive σαμπουάν θρέψης coconut oil 400ml

Σαμπουάν με εκλεκτό έλαιο καρύδας για εντατική ενυδάτωση και μεταξένια λάμψη. Τα Κανονικά προς Ξηρά μαλλιά είναι συχνά τραχιά, θαμπά και χωρίς ζωντάνια. Χρειάζονται θρέψη που να μην τα βαραίνει, αλλά να τα αφήνει λαμπερά και όμορφα.

Τιμή 3,97 €

Καπάκι πιπίλα ελληνική μαύρη 14-16oz 100τεμ

Η μαύρη ελληνική πιπίλα με το καπάκι 14-16oz είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τον καφέ σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και το μοντέρνο design της, δεν θα μπορείτε πια να αντισταθείτε στην απόλαυση του αγαπημένου σας ροφήματος. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 100 τεμαχίων και απολαύστε κάθε στιγμή του καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 1,69 €