Ηλεκτρολογικό υλικό

Ενεργά φίλτρα

Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm

Το Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm της εταιρίας Electropack είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της μάρκας Electropack, αυτό το κοπίδι φαλτσέτα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Electropack κοπίδι φαλτσέτα για τις ανάγκες σας!
Τιμή 1,20 €

Electropack ντουί βιδωτό Ε27 blister

Το ντουί βιδωτό Ε27 είναι ένα είδος βάσης φωτισμού που συνήθως χρησιμοποιείται για να στηρίξει λαμπτήρες με βίδα τύπου Ε27. Οι λαμπτήρες τύπου Ε27 είναι πολύ δημοφιλείς και συναντώνται σε πολλές συσκευές φωτισμού και φωτιστικά.

Τιμή 1,22 €

Electropack πολύμπριζο 4 θέσεων με 1,5m σούκο

Το πολύπριζο της Electropack διαθέτει 4 πρίζες, καλώδιο 1.5m και διακόπτη για να μπορείτε να το κλείνετε χωρίς να το βγάζετε από την πρίζα.

Αριθμός Πριζών: 4θέσεις

Διακόπτης

Μήκος Καλωδίου: 1.5m

Τιμή 6,60 €

Electropack σταυρός σούκο KFZ01/03 3 θέσεων

Ο σταυρός σούκο "KFZ01/03" της Electropack αναφέρεται σε έναν είδος ηλεκτρικού σούκου που διαθέτει τρεις θέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τρία διαφορετικά ηλεκτρικά φις ή συσκευές σε αυτόν τον σταυρό σούκο χρησιμοποιώντας μία πρίζα.

Τιμή 4,51 €

Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5τεμ

Η "Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5 τεμ" αναφέρεται σε ασφάλειες τύπου normal lindner με αξιολόγηση 35 αμπέρ, οι οποίες παρέχονται σε συσκευασία που περιλαμβάνει 5 τεμάχια.

Οι ασφάλειες τύπου normal lindner είναι ηλεκτρικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ηλεκτρικών κυκλωμάτων από υπερφόρτωση ή βραχυκυκλώματα. Η αξιολόγηση 35 αμπέρ υποδηλώνει το ρεύμα που μπορεί να ρολάρει μέσω της ασφάλειας προτού αυτή ανοίξει και διακόψει το κύκλωμα για προστασία από υπερφόρτωση.

Ο αριθμός "5 τεμ" υποδηλώνει ότι η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ασφάλειες, προσφέροντας αρκετά ανταλλακτικά για χρήση σε διάφορα ηλεκτρικά κυκλώματα ή συσκευές.

Αυτές οι ασφάλειες είναι σημαντικές για τη διατήρηση της ασφάλειας σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και πρέπει να τοποθετούνται με βάση τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων κυκλωμάτων ή συσκευών.

Τιμή 5,59 €

Eurolamp δεματικά tire ups λευκά 250x3,6 100τεμ

Δεματικά καλωδίων με διαστάσεις 250x3.6mm. Αυτό τo πακέτο των 100 τεμαχίων αντέχει μέχρι 18 κιλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συσκευασίες μικρών και μεσαίων δεμάτων αλλά και για διάφορες κηπευτικές εργασίες.

Τα δεματικά σχεδιάζονται κυρίως για να δένουν τα καλώδια σε δέσμες. Εκτός απο τα καλώδια όμως χρησιμοποιούνται και για πολλές άλλες διαφορετικές ανάγκες. Χρησιμοποιούν σφιγκτήρες που από τη μία πλευρά υπάρχει μια κεφαλή με ένα σύστημα αυτόκλειστου κλεισίματος και κατά μήκος ολόκληρου του δεματικού υπάρχει μια σειρά δοντιών η οποία κουμπώνει στην κεφαλή στο ύψος που επιλέγουμε για να σφίξουμε όσο επιθυμούμε.

Τιμή 2,53 €

Eurolamp δοκιμαστικό κατσαβίδι μικρό

Το "Eurolamp δοκιμαστικό κατσαβίδι μικρό" φαίνεται να είναι ένα μικρό κατσαβίδι που χρησιμοποιείται για δοκιμές σε ηλεκτρικά κυκλώματα ή για τον έλεγχο της παρουσίας ηλεκτρικής τάσης. Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια είναι συνήθως εξοπλισμένα με μια λαβή και ένα μεταλλικό άκρο που χρησιμοποιείται για να ελέγξει την παρουσία ή την έλλειψη ηλεκτρικής τάσης σε κυκλώματα.

Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία για επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και τεχνίτες, καθώς επιτρέπουν τον έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων για ασφάλεια και λειτουργία.

Το μικρό δοκιμαστικό κατσαβίδι είναι συνήθως πιο συμπαγές και κατάλληλο για εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια, όπως η δοκιμή μικρών ηλεκτρικών κυκλωμάτων ή συσκευών.

Παρακαλώ, να πάντα τηρείτε τις ασφαλείς πρακτικές και τις οδηγίες του κατασκευαστή κατά τη χρήση αυτού του εργαλείου για να αποφευχθούν ατυχήματα και εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία.

Τιμή 0,90 €

Eurolamp ταφ 2 θέσεων με κουμπί και προστασία επαφών

Η Eurolamp ταφ 2 θέσεων με κουμπί και προστασία επαφών είναι ο απόλυτος συνεργάτης σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της Eurolamp, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει την αγορά σας αυτού του εκπληκτικού προϊόντος Eurolamp!
Τιμή 3,22 €

Eurolamp ταφ σούκο 2 θέσεων με προστασία επαφών

Η Eurolamp ταφ σούκο 2 θέσεων με προστασία επαφών είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλές και φωτεινό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Eurolamp, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό το ταφ σούκο θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Μην αφήνετε την προστασία του σπιτιού σας στην τύχη, επιλέξτε το Eurolamp ταφ σούκο για ασφάλεια και αξιοπιστία.
Τιμή 2,99 €

Tns πολύμπριζο 6 θέσεων λευκό με καλώδιο 2m

Αναβαθμίστε τον τρόπο που φορτίζετε τις συσκευές σας με το πολύμπριζο 6 θέσεων Tns σε λευκό χρώμα. Με δύο μέτρα καλώδιο, αυτό το πολύμπριζο σας επιτρέπει να φορτίζετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, εξαλείφοντας το μπερδεμένο καλώδιο. Μην αφήνετε ποτέ τις συσκευές σας χωρίς μπαταρία ξανά με αυτό το πρακτικό πολύμπριζο από την Tns.
Τιμή 6,31 €

Μπαλαντέζα σούκο 3x1,5 blister 3m

Προέκταση καλωδίου της Electropack, μήκους 3 μέτρων, σε λευκό χρώμα. Το καλώδιο έχει διατομή 1.5mm² που σημαίνει πως η μέγιστη κατανάλωση των συνδεδεμένων συσκευών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 3600W που ισοδυναμούν, για παράδειγμα, με την ισχύ που απαιτεί ένα στεγνωτήριο ρούχων για να λειτουργήσει.

Διατομή Καλωδίου: 3 x 1.5mm²

Μήκος: 3m

Τιμή 8,10 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού