• Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 1
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 2
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 3
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 4
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 5
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 6
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 1
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 2
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 3
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 4
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 5
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 6

Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml

Καταπολεμά έως και το 99% των βακτηρίων που παραμένουν μετά το βούρτσισμα ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ LISTERINE® Αλλάξτε τον τρόπο που φροντίζετε καθημερινά τα δόντια και τα ούλα σας χρησιμοποιώντας το στοματικό διάλυμα Listerine® Total Care δυο φορές την ημέρα. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι καθαρίζει και προστατεύει τα δόντια και τα ούλα χάρη σε 6 οφέλη που εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη στοματική υγειά:

  • Μειώνει την οδοντική πλάκα
  • Διατηρεί τα ούλα υγιή
  • Ενδυναμώνει τα δόντια προστατεύοντας από την τερηδόνα
  • Προλαμβάνει το σχηματισμό πέτρας, βοηθώντας τα δόντια να παραμείνουν φυσικά λευκά
  • Καταπολεμά τα βακτήρια ανάμεσα στα δόντια
  • Προσφέρει δροσερή αναπνοή έως και 24 ώρες
9802
3574660415483
2,40 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Zinc Chloride, Eucalyptol, Sodium Saccharin, Methyl Salicylate, Thymol, Aroma, Menthol, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Sucralose, CI 16035, CI 42090. Περιέχει φθοριούχο νάτριο (220 ppm F)
Οδηγίες Χρήσης
Ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ μετά το βούρτσισμα. Αδειάστε 20 ml (4 κουταλάκια του γλυκού των 5 ml) σε ένα ποτήρι, κάντε στοματικές πλύσεις για 30 δευτερόλεπτα και φτύστε το.Προσοχή:• Να μη χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 12 ετών• Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, ζητήστε ιατρική βοήθεια.• Μη χρησιμοποιείτε το προΪόν αν έχετε αλλερφία σε οποιδήποτε συστατικό του.• Αν παρουσιάσετε ερεθισμούς του στόματος, σταματήστε αμέσως τη χρήση και συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας.ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ: ΠΙΕΣΤΕ το καπάκι και ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ: Γυρίστε το καπάκι μέχρι να κουμπώσει.
Στοιχεία Προμηθευτή
Johnson & Johnson Hellas Α.Ε.Ε. Επιδαύρου 4 & Αιγιαλείας ΤΚ 151 25 Μαρούσι Αττικής, Τηλ.: 210 6875750, Γραμμή Καταναλωτή: 8001122888, e-mail: customerservicegr@its.jnj.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LISTERINE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ml TEETH & GUM

Σύνθεση με ήπια γεύση, χωρίς οινόπνευμα που, προστατεύει τα ούλα και ενδυναμώνει τα δόντια σε 2 εβδομάδες. 

Παρέχει προστασία για πιο γερά δόντια και πιο υγιή ούλα.

Περιέχει φθόριο, που ενδυναμώνει τα δόντια συμβάλλοντας στην προστασία από την τερηδόνα

Μειώνει την οδοντική πλάκα, διατηρώντας τα ούλα υγιή

Βοηθά στην πρόληψη των προβλημάτων των ούλων.

Τιμή 3,84 €

Colgate στοματικό διάλυμα plax soft mint 250ml

Ανανεωτική δροσιά με το Colgate Plax Soft Mint 500ml! Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Η μοναδική φόρμουλα του Colgate Plax θα σας χαρίσει προστασία για ώρες, ενώ η γεύση Soft Mint θα σας αφήσει με αίσθηση δροσιάς. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την καθημερινή σας περιποίηση σε ένα απόλυτα απολαυστικό τελετουργία.
Τιμή 2,24 €

Colgate στοματικό διάλυμα plax cool mint 250ml

Το Colgate στοματικό διάλυμα plax cool mint 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και την υγεία της στοματικής σας κοιλότητας. Η δροσερή γεύση του δροσίζει την αναπνοή σας, ενώ η προηγμένη τεχνολογία Plax βοηθά στην καταπολέμηση της πλάκας και της τερηδόνας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,24 €

Oral-b στοματικό διάλυμα complete 500ml

Το στοματικό διάλυμα Oral-B Complete σε συσκευασία 500ml είναι ιδανικό για την προστασία της στοματικής υγείας σας. Περιέχει ενεργά συστατικά που βοηθούν στην πρόληψη της τερηδόνας, της πλάκας και της οδοντικής πέτρας, ενώ παράλληλα προσφέρει φρεσκάδα και αναζωογόνηση στο στόμα σας. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για ένα υγιές και φρέσκο χαμόγελο.
Τιμή 2,89 €
Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml Oral-B - 1 Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml Oral-B - 1

Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml

Το στοματικό διάλυμα Oral-b Complete σε συσκευασία 2x500ml είναι ένα προϊόν που περιποιείται τη στοματική υγιεινή σας. Προσφέρει προστασία ενάντια στην τερηδόνα, προστασία των ούλων και απομάκρυνση της πλάκας. Χάρη στην προηγμένη του σύνθεση, αφήνει το στόμα σας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 5,77 €
  • Εκτός αποθέματος
  • Πακέτο
  • Μη διαθέσιμο

Κορυφαία προϊόντα

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 375gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος PET τετράγωνο με καπάκι 375gr 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το ασφαλές καπάκι, είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή!
Τιμή 1,61 €

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με λεμόνι 30τεμ

Τα DETTOL ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ 30τεμ. - (LEMON) είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε την υγιεινή σας παντού και πάντα. Με το δροσερό άρωμα λεμονιού, αυτά τα μαντηλάκια θα σας δώσουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Εύκολα στη χρήση και βολικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας, τα DETTOL ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σας εξόρμηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας που προσφέρουν!
Τιμή 1,87 €

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3x250gr

Μανιτάρια της εταιρίας Natura Natural's Flavors, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως γαρνιτούρα σε ψάρια και κρεατικά, σε συνταγές όπως ριζότο, σάλτσες ζυμαρικών, πίτσες αλλά και σε σαλάτες.

Τιμή 2,85 €

Taft τζελ μαλλιών electro force No15 150ml

Το Taft styling gel electro force No15 150ml της Schwarzkopf professional είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η δυνατή κράτηση και η μακρά διάρκεια του gel θα σας ενθουσιάσει, ενώ η φόρμουλα χωρίς κατάλοιπα θα διατηρήσει τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Αποκτήστε το Taft styling gel electro force No15 τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με έναν μοναδικό τρόπο.
Τιμή 3,54 €

Axe αποσμητικό σώματος spray wild space 150ml

Το Axe body spray wild space 150ml είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με το μοναδικό του άρωμα, αυτό το αποσμητικό σπρέι σίγουρα θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια φρέσκια αίσθηση που θα σας συνοδεύει όλη μέρα. Μην το χάσετε!
Τιμή 2,56 €