• Uniglass 93102 ποτηρι γυαλινο ουισκι classico 30cl 12τεμ Uniglass - 1
  • Uniglass 93102 ποτηρι γυαλινο ουισκι classico 30cl 12τεμ Uniglass - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass 93102 ποτηρι γυαλινο ουισκι classico 30cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο ουίσκι classico 30cl 12τεμ της εταιρίας Uniglass είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και κομψότητα. Με το μοναδικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την συλλογή σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
24971
3800864004558
14,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass oxford σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 25,5cl 12τεμ 53070

Τα γυάλινα ουίσκι της Uniglass είναι ιδανικά για κάθε λάτρη του ποτού. Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, τα ποτήρια αυτά θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας κάθε φορά που θα απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ουίσκι. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια και την κομψότητα που προσφέρουν στην στιγμή σας.
Τιμή 14,31 €

Uniglass kouros ποτήρι γυάλινο κρασιού 93502 21cl 6τεμ

Το Uniglass kouros ποτήρι γυάλινο κρασιού 93502 21cl 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το ποτήρι θα κάνει την κάθε σας στιγμή απόλαυσης ακόμα πιο ξεχωριστή. Αποκτήστε τώρα το Uniglass kouros ποτήρι γυάλινο κρασιού και απολαύστε κάθε γουλιά με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 5,67 €

Uniglass 91600/d02 ποτηρι γυαλινο coffee time 29cl 3τεμ

Το ποτήρι γυάλινο Coffee Time 29cl 3τμχ της εταιρίας Uniglass είναι η τέλεια επιλογή για τον πρωινό σας καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε ξεχωριστοί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 4,88 €

Uniglass ariadne σετ ποτήρια γυάλινα νερού 13,5cl 12τεμ 95514

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Ariadne είναι η τέλεια προσθήκη στην τραπεζαρία σας. Με χωρητικότητα 13,5cl και ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Uniglass, αυτά τα ποτήρια θα σας κάνουν να αισθανθείτε πραγματικά ξεχωριστοί κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το νερό σας με στυλ και κομψότητα με αυτά τα όμορφα γυάλινα ποτήρια Uniglass Ariadne.
Τιμή 10,03 €

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού 28cl 12τεμ 51037

Το σετ ποτηριών Uniglass Marocco είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με γυάλινη κατασκευή 28cl και 12 τεμάχια, αυτά τα ποτήρια νερού προσφέρουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Απολαύστε το πρωινό σας ρόφημα ή το δείπνο σας με στυλ και φινέτσα. Αποκτήστε τα σήμερα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το Uniglass Marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού!
Τιμή 9,20 €

Κορυφαία προϊόντα

Bonduelle κόκκινα φασόλια 200gr

Γευστικά κόκκινα φασόλια που μπορούν να συνδυαστούν με πολλές άλλες γεύσεις. Ιδανικά για ζεστά γεύματα και σαλάτες. Πλούσιο σε εδώδιμες ίνες.

Τιμή 1,69 €

Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr

Ζουμερή γκοφρέτα με γεύση κακάο που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της απόλαυσης. Η Bonora σας παρουσιάζει ένα προϊόν που συνδυάζει την τραγανή υφή της γκοφρέτας με την κρεμώδη γεύση του κακάο. Απολαύστε την σε κάθε σας διάθεση, σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση με την Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr.
Τιμή 1,19 €

Relevi spluff wc block λεκάνης blouquet 4x33gr

Η Relevi spluff wc block λεκάνης blouquet 4x33gr της εταιρίας Granforte είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε άρωμα και φρεσκάδα στην τουαλέτα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,54 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία mora & muschio 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Mora & Muschio, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με ένα μοναδικό άρωμα φρούτων του δάσους και μόσχου. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr

Για αφράτες και ΄περήφανες΄ δημιουργίες επιλέξτε το ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ PICCOLINO. Δώστε τον όγκο που χρειάζεστε στις δημιουργίες σας με το συστατικό έκπληξη.

Τιμή 0,10 €