• Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm Estia - 1
  • Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm Estia - 2
  • Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm Estia - 3
  • Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm Estia - 1
  • Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm Estia - 2
  • Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm Estia - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm

Σαλατιέρα της εταιρείας Estia σε πράσινο χρώμα, ιδανική λύση για το καθημερινό ή επίσημο τραπέζι, ενώ μπορεί να σταθεί και σε ένα μπουφέ παρουσίασης. Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση σε πλυντήριο πιάτων.

Μήκος: 23cm

Πλάτος: 23cm

37968
5207158015565
11,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Estia πιάτο ζυμαρικών terra green 27cm

Πιάτο ζυμαρικών της εταιρείας Estia, το οποίο αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το φαγητό σας, καθώς έχει το κατάλληλο σχήμα και βάθος ώστε τα ζυμαρικά σας να είναι σωστά τοποθετημένα και να μπορείτε να τα καταναλώνετε εύκολα. Επίσης συμβάλει στο να σερβίρονται σε σχήμα πύργου, δίνοντας στο πιάτο μία υψηλή αισθητική.

Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές και έτσι το πιάτο είναι κατάλληλο για χρήση σε πλυντήριο πιάτων ή για τοποθέτηση σε φούρνο μικροκυμάτων.

Τιμή 11,16 €

Estia πιάτο ρηχό blue rose 27cm

Πιάτο ρηχό της εταιρείας Estia, το οποίο αποτελεί το πιο βασικό είδος πιάτου αφού το χρησιμοποιούμε συνηθέστερα μέσα στη μέρα μας. Μπορείτε να σερβίρετε οποιοδήποτε είδος φαγητού, και έχει το κατάλληλο μέγεθος για να χωρέσει κάθε κυρίως γεύμα με την αντίστοιχη γαρνιτούρα.

Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές και έτσι το πιάτο είναι κατάλληλο για χρήση σε πλυντήριο πιάτων ή για τοποθέτηση σε φούρνο μικροκυμάτων.

Χρώμα: Μπλε

Τιμή 4,84 €

Estia πιατέλα ορθογώνια terra green 31x21cm

Η ορθογώνια πιατέλα σερβιρίσματος της εταιρίας Estia, είναι ιδανική για να σερβίρετε διάφορες ποικιλίες τυριών, αλλαντικών ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές και έτσι η πιατέλα είναι κατάλληλη για χρήση σε πλυντήριο πιάτων ή για τοποθέτηση σε φούρνο μικροκυμάτων.

Μήκος: 31εκ.

Πλάτος: 21εκ.

Τιμή 13,54 €

Nava lines stoneware πιάτο ρηχό faded blue 27cm

Το Nava lines stoneware πιάτο ρηχό faded blue 27cm είναι ένα κομψό και πρακτικό προϊόν που θα δώσει στο τραπέζι σας μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας. Η υψηλή ποιότητα και η μοντέρνα σχεδίαση του θα κλέψουν τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,61 €

Nava stoneware πιάτο φρούτων white sugar 19,5cm 1τεμ

Το Nava stoneware πιάτο φρούτων σε λευκό χρώμα διαστάσεων 19,5cm είναι ο ιδανικός τρόπος να σερβίρετε τα φρούτα σας με στυλ και κομψότητα. Η υψηλή ποιότητα και η μοντέρνα σχεδίαση του πιάτου θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με ένα κομψό κομμάτι που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές δημιουργικότητας και απόλαυσης.
Τιμή 2,65 €

Κορυφαία προϊόντα

Nestle μπάρες δημητριακών fitness με σοκολάτα και μπανάνα 6x23,5gr

Οι Nestle μπάρες δημητριακών fitness σοκολάτα και μπανάνα 6x23,5gr είναι η ιδανική λύση για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ! Η γλυκιά σοκολάτα συνδυάζεται με τη φρουτώδη γεύση της μπανάνας, προσφέροντας μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει. Απολαύστε τις Nestle μπάρες δημητριακών fitness σοκολάτα και μπανάνα οπουδήποτε και οποτεδήποτε, για ένα γευστικό σνακ γεμάτο ενέργεια!

Τιμή 2,72 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto basilico e rucola 190gr

Πέστο της εταιρίας Barilla, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα ζυμαρικών, ντιπ, σάλτσα πίτσας, άλειμμα, ντρέσινγκ σαλάτας και πολλά άλλα. Προσοχή, το πέστο δεν πρέπει να βράζεται ή να μπαίνει σε καυτή κατσαρόλα, γιατί πικρίζει και χάνει το άρωμά του.

Τιμή 2,75 €

Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό 550ml 15,8x15,8x4,20cm

Μοναδικός σχεδιασμός, ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του φαγητοδοχείου Κύκλωψ fresco. Με χωρητικότητα 550ml και διαστάσεις 15,8x15,8x4,20cm, αυτό το τετράγωνο πλαστικό φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πρακτικότητα και την ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ.
Τιμή 0,89 €

Septona υγρά μαντηλάκια χαμομήλι 15τεμ

Τα Septona υγρά μαντηλάκια χαμομήλι 15τεμ είναι η τέλεια λύση για απαλό καθαρισμό και αναζωογόνηση του δέρματος σας. Με εκχύλισμα χαμομηλιού που έχει γνωστές καταπραϋντικές ιδιότητες, αυτά τα μαντηλάκια θα αφήσουν το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και αναζωογονημένου δέρματος κάθε μέρα.
Τιμή 0,37 €