• Τριαντάφυλλος πτι φουρ με κυδώνι 400gr Τριαντάφυλλος - 1
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ με κυδώνι 400gr Τριαντάφυλλος - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΤριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος πτι φουρ με κυδώνι 400gr

Ζωηρό χρώμα, φρέσκο άρωμα, γεύση εκλεπτυσμένη. Απολαύστε τον Τριαντάφυλλο πτι φουρ με κυδώνι 400gr και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στη γαστρονομία!
16129
5200129640704
3,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr

Το Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με φρέσκο λεμόνι και αφράτη ζύμη, αυτό το πιτάκι θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη διάσταση γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr!
Τιμή 0,69 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr

Η τρούφα 400gr της εταιρίας τριαντάφυλλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποικιλία των αρωμάτων που περιέχει. Απολαύστε την πλούσια γεύση της τρούφας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Με την τρούφα 400gr της τριαντάφυλλος, κάθε μπουκιά είναι μια εμπειρία γεύσης που δε θα ξεχάσετε ποτέ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε τη γεύση της πολυτέλειας!
Τιμή 3,62 €

Φαίδων κουλούρια velvet feel γεμιστά 1,5kg

Τα Φαίδων κουλούρια velvet feel γεμιστά 1,5kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια λαχταριστή γεύση με κάθε δείγμα. Η πλούσια βελούδινη υφή τους σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων που θα σας κερδίσουν αμέσως. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Φαίδων, αυτά τα κουλούρια είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε με φίλους και οικογένεια. Αποκτήστε τα τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 17,77 €

Τριαντάφυλλος κουλούρι πλεξούδα νηστίσιμο με πορτοκάλι 400gr

Αποκτήστε το νέο Τριαντάφυλλο κουλούρι πλεξούδα νηστίσιμο με πορτοκάλι 400gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Το τέλειο συνδυασμό της αφράτης πλεξούδας με το φρέσκο πορτοκάλι θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία!
Τιμή 3,09 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ σκαγιέτα 400gr

Το Τριαντάφυλλος πτι φουρ σκαγιέτα 400gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη μοναδική του γεύση. Με την απίστευτη αίσθηση της σοκολάτας και των φουντουκιών, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ευχαρίστηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Τριαντάφυλλος πτι φουρ σκαγιέτα 400gr και να απολαύσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 3,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Thrace group ποτήρι freddo διάφανο 300ml 50τεμ

Το διαφανές ποτήρι freddo 300ml της εταιρίας Thrace group είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας κρύο ρόφημα με στυλ και άνεση. Κάντε την κάθε σας πόση απολαυστική και δροσιστική με αυτά τα ποιοτικά ποτήρια που θα σας κερδίσουν με την αισθητική τους και την αντοχή τους. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καφέ!

Τιμή 1,50 €

Παπουτσάνης aromatics σαπούνι λεβάντα 4x100gr

Ζωηρό και φρέσκο άρωμα λεβάντας που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Το Παπουτσάνης aromatics σαπούνι λεβάντα 4x100gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια χαλαρωτική και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη λεβάντα να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και αίσθηση ευεξίας.
Τιμή 2,11 €

Vileda ανταλλακτικό σφουγγαρίστρας turbo smart με 100% μικροϊνες

Η Vileda Turbo χάρη στις μικροΐνες είναι ιδιαίτερα απορροφητική και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις βρωμιές από τα λίπη με ευκολία, κάνοντας τις επιφάνειες καθαρότερες από ποτέ.

Οι μικροΐνες αφαιρούν πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας).

Έτσι κάνετε οικονομία, καθώς μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά έως και 6 μήνες.

*Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Το ανταλλακτικό Vileda Turbo είναι συμβατό με Vileda Turbo Smart and Vileda Easy Wring & Clean.

Τιμή 3,59 €

Φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml

Το φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml είναι ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και ευκολία. Με τον ασφαλή κλειστό μηχανισμό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και απολαυστικό. Επιπλέον, η ευρύχωρη χωρητικότητα των 900ml σας επιτρέπει να μεταφέρετε ακόμα και μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση. Αποκτήστε το φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml τώρα και κάντε τη ζωή
Τιμή 1,98 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού