• Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες για τομάτες, πιπεριές και όλα τα κηπευτικά 1kg Velto - 1
  • Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες για τομάτες, πιπεριές και όλα τα κηπευτικά 1kg Velto - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVelto

Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες για τομάτες, πιπεριές και όλα τα κηπευτικά 1kg

Το Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες 1kg είναι ο μυστικός σας σύμμαχος για υγιή και γευστικά νόστιμα κηπευτικά. Με τη μοναδική του σύνθεση, εξασφαλίζει ότι οι τομάτες και οι πιπεριές σας θα είναι γεμάτες από θρεπτικά συστατικά και γεύση. Αποκτήστε το Velto σήμερα και απολαύστε τον καρπό της εργασίας σας στον κήπο σας!
18109
5204246001288
2,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλάστρα πλαστική τετράγωνη με πιάτο καφέ 19x18cm

Η Tns γλάστρα πλαστική τετράγωνη με πιάτο καφέ 19x18cm είναι ο τέλειος τρόπος να φροντίσετε τα φυτά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα της γλάστρας θα σας ενθουσιάσει, ενώ το μοντέρνο της design θα δώσει ένα νέο αέρα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την υπέροχη γλάστρα για το σπίτι σας!
Τιμή 1,80 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No333 Δ:33 Υ:26 LT:11

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό.

Τιμή 2,51 €

Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo301

Το Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νο301 είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα ανανεώσει την τραπεζαρία σας με το μοντέρνο design του. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το εντυπωσιακό χρώμα του, το πιάτο αυτό θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Κύκλωψ πιάτο τώρα και δώστε στον χώρο σας μια νέα διάσταση στυλ και κομψότητας.
Τιμή 0,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Magic clean αρωματικό ρούχων σε φυλαράκι καμφορά 6τεμ

Σετ Αρωματικών Ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 1,45 €

Αστήρ φυτιλάκια παραφίνης κίτρινα

Το φυτίλι τοποθετείται μαζί με την καντηλήθρα στο εσωτερικό ενός καντηλιού. Καίει με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, πυρηνέλαιο και όλα τα φυτικά λάδια. Αποφύγετε την χρήση παραφινέλαιου. Ρυθμίστε το φυτιλάκι στην καντηλήθρα χαμηλά για να μην σας καπνίσει.

Τιμή 0,84 €

Melissa σπαγγέτι χωρίς γλουτένη 400gr

Η Melissa φέρνει κοντά σας τα απολαυστικά ζυμαρικά Melissa Gluten Free για μικρούς και μεγάλους, που δεν περιέχουν γλουτένη, φτιαγμένα από καλαμπόκι και ρύζι με μοναδικό χρώμα και πλούσια γεύση.

Άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη μπορούν ελέυθερα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους σπαγγέτι με μία ελαφριά σάλτσα.

Χρόνος βρασμού: 12-13 λεπτά Φτιαγμένα από καλαμπόκι και ρύζι. Χωρίς γλουτένη.

Τιμή 2,74 €

Όλυμπος επιδόρπιο με βανίλια και στέβια 250gr

Το "Όλυμπος έδεσμα σησαμιού με βανίλια και στέβια 250γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει σησάμι, βανίλια και στέβια. Το σησάμι είναι ένα φυτικό σπόρο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σησαμέλαιου και διάφορων προϊόντων. Η βανίλια είναι μια φυτική πηγή γεύσης με έντονο αρωματικό προφίλ, ενώ η στέβια είναι ένα φυσικό γλυκαντικό που προσφέρει γλυκύτητα χωρίς τονίκορες.

Τιμή 3,23 €