• Badedas αφρόλουτρο sport 250ml Badedas - 1
  • Badedas αφρόλουτρο sport 250ml Badedas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBadedas

Badedas αφρόλουτρο sport 250ml

Το Badedas αφρόλουτρο sport 250ml είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του αθλητισμού που θέλουν να αισθανθούν φρέσκοι και αναζωογονημένοι μετά την προπόνηση τους. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογόνηση στο σώμα, ενώ ο αρωματικός του συνδυασμός θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ενέργεια. Αποκτήστε το Badedas αφρόλουτρο sport 250ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο ντους σας!
36837
8710847985157
1,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Palmolive αφρόλουτρο naturals camelia 650ml

Αποκτήστε τη μοναδική εμπειρία λουσίματος με το Palmolive αφρόλουτρο naturals camelia 650ml. Αφεθείτε στον αισθησιακό αφρό και το εκλεπτυσμένο άρωμα της καμέλιας που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας. Απολαύστε την πολυτέλεια του φυσικού καθαρισμού και αφήστε το Palmolive να φροντίσει την επιδερμίδα σας με απαλότητα και ενυδάτωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος!
Τιμή 2,74 €

Fa αφρόλουτρο yoghurt & aloe vera 250ml

Το Fa αφρόλουτρο yoghurt & aloe vera 250ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε την απόλυτη φρεσκάδα και ενυδάτωση στο καθημερινό ντους σας. Η συνδυασμένη δράση του γιαούρτι και του αλόη βέρα αφήνει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και αναζωογονημένο. Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Fa αφρόλουτρο yoghurt & aloe vera 250ml.
Τιμή 1,26 €

Dove αφρόλουτρο uplifting 600ml

Ανανεώστε την εμπειρία σας κάθε φορά που ντυθείτε με το Dove αφρόλουτρο uplifting 600ml. Η απαλή, αλλά ταυτόχρονα αναζωογονητική σύνθεσή του θα αφήσει το δέρμα σας αίσθηση απαλό και ενυδατωμένο. Αφεθείτε στην αίσθηση της φρεσκάδας και της ανανέωσης κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το υπέροχο προϊόν.
Τιμή 3,02 €

Fa αφρόλουτρο pink jasmine 750ml

Το Fa αφρόλουτρο Pink Jasmine 750ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και ευχάριστη εμπειρία λουσίματος. Η μοναδική αρωματική του σύνθεση με το άρωμα του ροζ γιασεμιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και ευεξίας. Αφήστε το αφρόλουτρο Fa να αγκαλιάσει το δέρμα σας και να το αφήσει απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ευεξίας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Fa αφρόλουτρο Pink Jasmine.
Τιμή 3,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπαρμπα Γιάννης άλειμμα ψητής μελιτζάνας 480gr

Άλειμμα της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χρησιμοποιείται κυρίως ως ορεκτικό, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και ως συστατικό ενός σάντουιτς.

Τιμή 2,97 €

Flos pre wash καθαριστικό λεκέδων αντλία 475ml

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Flos είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο.

Οδηγίες Χρήσης: Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία πλυσίματος στην ετικέτα ρούχων.

Προφυλάξεις: Μακριά από παιδιά.

Τιμή 3,37 €

Every Day σερβιετάκια all cotton string 30τεμ

Σερβιετάκια ειδικά σχεδιασμένα για τέλεια εφαρμογή σε string εσώρουχα. Τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα συνιστά η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

Τιμή 1,60 €