• Palmolive αφρόλουτρο naturals camelia 650ml Palmolive - 1
  • Palmolive αφρόλουτρο naturals camelia 650ml Palmolive - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

Palmolive αφρόλουτρο naturals camelia 650ml

Αποκτήστε τη μοναδική εμπειρία λουσίματος με το Palmolive αφρόλουτρο naturals camelia 650ml. Αφεθείτε στον αισθησιακό αφρό και το εκλεπτυσμένο άρωμα της καμέλιας που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας. Απολαύστε την πολυτέλεια του φυσικού καθαρισμού και αφήστε το Palmolive να φροντίσει την επιδερμίδα σας με απαλότητα και ενυδάτωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος!
29203
8718951128699
2,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vidal αφρόλουτρο white musk 500ml

Το αφρόλουτρο White Musk έχει έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα.

Χάρη στη φόρμουλά του που είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλεγμα ενυδατικών δερμο-καλλυντικών παραγόντων αφήνει το δέρμα απαλό.

Τιμή 1,67 €

Fa αφρόλουτρο coconut milk 250ml

Ζήσε μια απόλυτα απολαυστική εμπειρία ντους με το Fa αφρόλουτρο coconut milk 250ml. Η εξωτική μυρωδιά του καρύδας θα σε ταξιδέψει σε μια παραδεισένια παραλία, ενώ η βελούδινη υφή του θα αφήσει το δέρμα σου απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το Fa αφρόλουτρο coconut milk 250ml τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φρεσκάδας και της αναζωογόνησης κάθε φορά που ντύνεστε!
Τιμή 1,26 €

Palmolive αφρόλουτρο naturals μέλι & γάλα 650ml

Αφρόλουτρο Palmolive Naturals με μέλι & γάλα 650ml - Απολαύστε μια απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα με το αφρόλουτρο Palmolive Naturals με μέλι & γάλα. Η μοναδική φόρμουλα του περιποιείται το δέρμα σας, προσφέροντας ένα αίσθημα ευεξίας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα του μελιού και του γάλατος να σας απογειώσει και αγοράστε το τώρα για μια πραγματική εμπειρία λουτρού!
Τιμή 2,71 €

Axe αφρόλουτρο dark temptation 400ml

Ανδρικό αφρόλουτρο με φρουτώδεις νότες, σοκολάτα, σαντιγί και βανίλια που ενισχύεται από πατσουλί, κεχριμπάρι και πικάντικο πιπέρι.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά ροζ small

Τα Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά ροζ small είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την απίστευτη ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Vileda, αυτά τα γάντια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε καμία λεκέδα να σας εμποδίσει, αφού αυτά τα γάντια θα σας προστατέψουν από όλες τις βρωμιές και τους υγρούς καθαρισμούς. Αγοράστε τα τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη
Τιμή 1,53 €

Sugartia ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg

Η Sugartia λευκή κρυσταλλική ζάχαρη 1kg είναι ο τέλειος τρόπος για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με την κορυφαία ποιότητα και την απαλή της γεύση, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απόλαυση. Αποκτήστε την Sugartia τώρα και αναβαθμίστε τις γλυκές στιγμές σας!
Τιμή 1,19 €

Καγιά σόδα 1kg

Φιλικό προς το περιβάλλον

Mη τοξικό

Bιοδιασπώμενο

Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans

Η μαγειρική σόδα αρτοποιίας χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα, στα καλλυντικά ή στη καθαριότητα.

Τιμή 2,44 €

Elephant κομμάτια πρέτσελς μέλι και μουστάρδα 125gr

Το Elephant κομμάτια πρέτσελς μελι και μουστάρδα 125gr της εταιρίας Elephant είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση. Η συνδυασμένη γεύση του μελιού και της μουστάρδας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,76 €