• Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 1
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 2
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 3
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 4
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 5
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 6
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 1
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 2
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 3
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 4
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 5
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDove

Dove αποσμητικό σώματος roll-on go men & care cool fresh 50ml

Το Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml είναι ο τέλειος τρόπος για να νιώσετε δροσιά και φρεσκάδα όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει προστασία κατά των μυρωδιών και ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης που θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.
29809
96125571
2,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 24 μήνες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Να μη χρησιμοποιείται σε τραυματισμένο δέρμα. Σταματήστε τη χρήση του εάν εμφανιστεί ερεθισμός.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ- UNILEVER HELLAS A.E., Λ. Κύμης & Σένεκα 10, 145 64 Κηφισιά - Τηλ: 210 6304500

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Noxzema αποσμητικό spray pilot 150ml

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Men Pilot και τεχνολογία Malodor Control απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,40 €

Noxzema αποσμητικό deo spray talc 150ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Talc, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα, τεχνολογία Malodor Control και μοναδικό άρωμα talc, απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, απαλό θηλυκό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,56 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced matcha 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml matcha είναι η ιδανική επιλογή για να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα με matcha προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια στον ιδρώτα και τη μυρωδιά, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει την επιδερμίδα σας. Αφήστε το Dove deo spray advanced 150ml matcha να σας συνοδεύει καθημερινά και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που προσφέρει.
Τιμή 2,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Logo foam tape αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m

Η αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m της εταιρίας Logo είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, δεν θα υπάρχει πια ανάγκη για αντικατάσταση ή επισκευή. Το εύκαμπτο υλικό της ταινίας εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, ενώ η διπλή όψη της εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αποκτήστε τώρα την ταινία Logo foam tape και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο!
Τιμή 1,25 €

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό διαφανές 380ml

Το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ 380ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ποτό. Με το διαφανές σχεδιασμό του, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το ποτό σας με στυλ και άνεση. Η υψηλή ποιότητα και αντοχή του πλαστικού το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
Τιμή 0,80 €

Macao ρίγανη 50gr

Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο που προέρχεται από το φυτό Origanum vulgare, και συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική για την προσθήκη γεύσης και αρώματος σε διάφορα πιάτα. Έχει έντονη γεύση και είναι γνωστή για τον χαρακτηριστικό της αρωματικό χαρακτήρα.

Τιμή 0,78 €

Agrino φακές ψιλές 500gr

Πλούσιες σε φυτικές ίνες, φώσφορο και μαγγάνιο, οι ελληνικές Φακές Ψιλές Agrino, εκτός του ότι είναι θρεπτικές, αποτελούν και εγγύηση για ένα νόστιμο γεύμα.

Τιμή 2,12 €

Luna office blister ξύστρα μεταλλική σε κουτί 2τεμ

Η Luna office blister ξύστρα μεταλλική σε κουτί 2τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε γραφείο. Με τη λειτουργικότητά της και την ανθεκτική κατασκευή της, είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους αναζητούν ποιότητα και αξιοπιστία. Αποκτήστε τώρα τη Luna office blister ξύστρα και απολαύστε άνετη και γρήγορη χρήση κάθε φορά που τη χρειάζεστε.
Τιμή 1,55 €