• Amita motion φυσικός χυμός 1,5lt Amita - 1
  • Amita motion φυσικός χυμός 1,5lt Amita - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAmita

Amita motion φυσικός χυμός 1,5lt

100% φυσικός χυμός με 7 βιταμίνες και χυμούς από 9 φρούτα που σε γεμίζει με θετική ενέργεια. Mε υπέροχη γεύση με συνδυασμό χυμών μήλου, ροδάκινου, πορτοκαλιού, σταφυλιού, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιου, πάσιον και μάνγκο. Πλούσιος σε βιταμίνες C, B6, B12, βιοτίνη, E, νιασύνη, και φολικό οξύ. Σε ανακυκώσιμη συσκευασία.

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Χωρίς συντηρητικά.

2822
5201005080157
3,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100ml
Ενέργεια 196kJ/ 46kcal
Λιπαρά 0g
εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 10,7g
εκ των οποίων σάκχαρα 10,4g
Εδώδιμες ίνες 0,6g
Πρωτεΐνες 0,4g
Αλάτι 0,03g
Βιταμίνη C (Δ.Τ.Α.**) 16mg (20%)
Βιταμίνη B6 (Δ.Τ.Α.**) 0,28mg (20%)
Βιταμίνη B12 (Δ.Τ.Α.**) 0,5μg (20%)
Βιοτίνη (Δ.Τ.Α.**) 10μg (20%)
Βιταμίνη Ε (Δ.Τ.Α.**) 2,4mg (20%)
Νιασίνη (Δ.Τ.Α.**) 3,2mg (20%)
Φολικό Οξύ (Δ.Τ.Α.**) 40μg (20%)

**Δ.Τ.Α.: Διατροφικές Tιμές Aναφοράς.

Συστατικά
Χυμοί από συμπυκνωμένους χυμούς (μήλου, ροδάκινου, πορτοκαλιού, σταφυλιού, ανανά και γκρέιπφρουτ), πολτοί (ακτινίδιου, πάσιον και μάνγκο), βιταμίνες (C, B6, B12, βιοτίνη, E, νιασίνη και φολικό οξύ). Χωρίς συντηρητικά.
Συνθήκες Διατήρησης
Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από την απευθείας έκθεση στον ήλιο.
Στοιχεία Προμηθευτή
COCA COLA 3E ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε., Λ. Κηφισίας 60, 15125, Μαρούσι, Αθήνα. Τηλ.: 210 6381700, Τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών: 800 11 55 801.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ρέα χυμός μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 250ml

Χυμός νέκταρ της εταιρείας Ρέα από πορτοκάλι / μήλο / βερίκοκο. Προέρχεται από την πολτοποίηση του φρούτου, ενώ στον πολτό προστίθενται και γλυκαντικές ουσίες. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ώστε να προσλάβετε τις βιταμίνες του φρούτου, αλλά δεν ενδείκνυται η πρόσληψη μεγάλης ποσότητας καθώς πρόκειται για προϊόν με αρκετές θερμίδες σε σχέση με άλλα ροφήματα.

Τιμή 0,37 €

Ρέα χυμός 100% φυσικός πορτοκάλι 1lt

Αναζωογονητικός, φρέσκος και γεμάτος βιταμίνες, ο Ρέα χυμός 100% φυσικό πορτοκάλι 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του αληθινού φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Με την αυθεντική γεύση του φρούτου που αγαπάμε, αυτός ο χυμός θα σας δώσει τη φρεσκάδα και την ενέργεια που χρειάζεστε κάθε μέρα. Απολαύστε τον κρύο ή ζεστό, σκέτο ή σαν μίξη σε κοκτέιλ. Αφεθείτε στην απόλαυση και αναζωογονηθείτε με τον υπέροχο Ρέα χυμό πορτοκαλιού!
Τιμή 1,64 €

Viva χυμός με φράουλα 250ml

Φρουτοποτό της εταιρείας Viva από φράουλα. Παρασκευάζεται είτε από αυτούσιους χυμούς φρούτων είτε με αραίωση χυμών με νερό είτε με προσθήκη σακχάρων. 

Τιμή 0,46 €

Viva χυμός κοκτέιλ 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση πορτοκάλι, μήλο και ροδάκινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να το απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Axe αφρόλουτρο gel love is love 250ml

Το Axe shower gel love is love 250ml είναι ένα από τα πιο απολαυστικά προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η μοναδική του φόρμουλα σας εξασφαλίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί όλη μέρα. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο εκλεπτυσμένος του άρωμα θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας!
Τιμή 2,06 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 500ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και την απαλότητα του μωρού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με βάλσαμο και χαμομήλι θα αφήσει το δέρμα του μωρού σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την ευχάριστη αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο.

Τιμή 2,96 €

Istra σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr

Οι σαρδέλες Istra σε φυτικό λάδι είναι ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα που μπορεί να απολαύσετε σε κάθε γεύμα. Το προϊόν παρασκευάζεται από φρέσκες σαρδέλες που συντηρούνται σε φυτικό λάδι, προσφέροντας μια πλούσια γεύση και υψηλή θρεπτική αξία. Μπορείτε να τις απολαύσετε σκέτες, σε σαλάτες ή σαν μέρος ενός αλμυρού πιάτου. Κάθε συσκευασία περιέχει 125γρ.
Τιμή 1,07 €

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό γκρέιπφρουτ 750ml

Αφρίζον και αρωματικό κρεμοσάπουνο Dettol με γκρέιπφρουτ για αναζωογόνηση και φρεσκάδα. Καθαρίζει βαθιά και αποτρέπει τη μετάδοση των μικροβίων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαριότητα και προστασία για ολόκληρη την οικογένειά σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας.
Τιμή 2,19 €