• Zebra χαρτοπετσέτες λευκές 75τεμ Zebra - 1
  • Zebra χαρτοπετσέτες λευκές 75τεμ Zebra - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςZebra

Zebra χαρτοπετσέτες λευκές 75τεμ

Οι λευκές χαρτοπετσέτες Zebra 75τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα, αυτές οι πετσέτες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν από την Zebra και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στον καθημερινό σας χώρο.
36658
3800090304135
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Garden violet χαρτοπετσετα 33x33cm 70 φύλλων

Η Garden violet χαρτοπετσέτα 33x33cm 70 φύλλων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με τη μοναδική της λεπτή υφή και την απαλή αίσθηση, θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Απορροφητική, ανθεκτική και με μοναδικό σχεδιασμό, η Garden violet χαρτοπετσέτα θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητά της σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 0,62 €

Χαρτοπετσετα εστιατοριου κρινος special λαχανι 24x24cm

Η χαρτοπετσέτα εστιατορίου Κρίνος Special είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματικό χώρο. Με διαστάσεις 24x24cm, προσφέρει απόλυτη ποιότητα και αντοχή. Η εξαιρετική της απορροφητικότητα και η απαλότητά της θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τώρα τη χαρτοπετσέτα Κρίνος Special και απογειώστε την εμπειρία διακόσμησης του εστιατορίου σας!
Τιμή 5,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Cajoline μαλακτικό doux & pure professional 5lt

Δημιουργήθηκε με τις μαμάδες χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά. Δερματολογικά ελεγμένο. Μελετημένο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες Μια μικρή μόνο δόση αρκεί για απίστευτη απαλότητα και για ρούχα εξαιρετικά απαλά για το δέρμα.

Τιμή 17,47 €

Bonjour κρουασάν gold 110gr

Το "Bonjour κρουασάν rosher 110γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 110 γραμμάρια.

Τιμή 1,29 €

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση βανίλια 428gr

Μείγμα για σπιτικό παγωτό με αγνά υλικά και πλούσια γεύση, που παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα, με σίγουρη επιτυχία.

Απλά χτυπήστε με κρύο γάλα και είναι έτοιμο. Πραγματικά απολαυστικό, αποτελεί μία πολύ γευστική και οικονομική λύση για όλη την οικογένεια.

Τιμή 3,57 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 400ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και λεία υφή στα πιάτα σας. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα καθαρισμού και λάμψης, ενώ προστατεύει τα πιάτα σας από τις φθορές του χρόνου. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!

Τιμή 2,89 €

RiceUp ρυζογκοφρέτες ολικής με μαύρο αυτοκρατορικό ρύζι 120gr

Ρυζογκοφρέτες με μόνο 26 θερμίδες ανά γκοφρέτα με λιγότερο από 3% λιπαρά. Χωρίς τεχνητά χρώματα και γεύσεις, χωρίς συντηρητικά. Ελεύθερες γλουτένης, σόγιας, σουσαμιού, ξηρών καρπών, λακτόζης και αυγών. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Τιμή 0,88 €