• Marvel χαρτομάντηλα avengers 18τεμ  - 1
  • Marvel χαρτομάντηλα avengers 18τεμ  - 1

Marvel χαρτομάντηλα avengers 18τεμ

Τα Marvel χαρτομάντηλα Avengers 18τεμ είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε θαυμαστή των Avengers! Με μοναδικό design που θα σας εντυπωσιάσει, αυτά τα χαρτομάντηλα θα σας συντροφεύσουν σε κάθε περισταση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας!
36660
5200132753149
2,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης every day 8τεμ

Τα Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης της Everyday είναι ο απόλυτος σύντροφος σε κάθε σας διαδρομή. Με τη μαλακή τους υφή και την απορροφητικότητά τους, θα νιώσετε πάντα φρέσκοι και καθαροί. Κρατήστε ένα πακέτο στην τσέπη σας για να αντιμετωπίσετε άμεσα κάθε ανάγκη. Μην αφήσετε ποτέ τον εαυτό σας απροετοίμαστο για τις καθημερινές προκλήσεις. Αποκτήστε τα Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν.
Τιμή 1,76 €

Zewa softis χαρτομάντηλα τσέπης 8τεμ

Οι τέσσερις στρώσεις από εξαιρετικά απαλό χαρτί, κάνουν το Zewa Softis το ιδανικό χαρτομάντιλο τσέπης για καθημερινή χρήση. Απαραίτητος σύμμαχος στην περίοδο των κρυολογημάτων και στις ανοιξιάτικες αλλεργίες.

Αντέχει και την πλύση σε πλυντήριο. Δερματολογικά ελεγμένα.

Σε ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή 3,48 €

Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης allergy comfort 8τεμ

Ανακαλύψτε την άνεση και την προστασία που προσφέρουν τα Kleenex Χαρτομάντηλα Τσέπης (8τεμ.) - Allergy Comfort. Με μια μοναδική τεχνολογία που προστατεύει ενάντια στις αλλεργίες και προσφέρει μια αίσθηση μαλακότητας στο δέρμα σας, αυτά τα χαρτομάντηλα είναι ο σύμμαχός σας σε κάθε κατάσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αισθανθείτε προστατευμένοι κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 2,50 €
Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ Gama - 1 Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ Gama - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ

Τα χαρτομάντηλα τσέπης Gama 3-φυλλα 10 τεμαχίων είναι μια συσκευασία μικρών χαρτομάντηλων που συνήθως χρησιμοποιούνται για προσωπική υγιεινή και καθαριότητα. Τα 3-φυλλα χαρτομάντηλα σημαίνει ότι κάθε φύλλο είναι αποτελούμενο από τρία στρώματα χαρτιού, προσφέροντας αντοχή και απορροφητικότητα.

Κανονική τιμή 1,04 € Τιμή 0,89 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Bic καλσόν collant 20den No3-4 μαύρο

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 σε μαύρο χρώμα από την εταιρία Bic είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει σέξι και σικ κάθε φορά που τα φοράει. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομψό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή.
Τιμή 1,56 €

Ζωγράφος μαρμελάδα βύσσινο με φρουκτόζη 415gr

Με 30% λιγότερες θερμίδες από τις κοινές μαρμελάδες. Για σωστή και φυσική διατροφή. Περιέχει φρουκτόζη αντί για ζάχαρη σαν γλυκαντική ύλη. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της φρουκτόζης. Δεν περιέχει συντηρητικά, ούτε τεχνητό άρωμα ή χρώμα.

Τιμή 3,22 €

Klinex hygiene υγρά πανάκια καθαρισμού φρεσκάδα λουλούδια άνοιξης 36τεμ

Τα Klinex υγρά πανάκια γενικού καθαρισμού με άρωμα λουλουδιών της άνοιξης 36τεμ είναι η ιδανική επιλογή για έναν καθαρό και δροσερό χώρο. Με τη μοναδική τους φόρμουλα που απομακρύνει τους λεκέδες και τη βρωμιά εύκολα και γρήγορα, τα Klinex υγρά πανάκια θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν χώρο γεμάτο άρωμα λουλουδιών κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον!
Τιμή 2,41 €

Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml

Απολαύστε την εξωτική γεύση του Arizona μαύρου τσαγιού ρόδι 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Αφεθείτε στη φρεσκάδα του ροδιού και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml τώρα και ανακαλύψτε την τέλεια αναζωογονητική απόλαυση που προσφέρει.
Τιμή 0,95 €